İskenderunsporlu taraftarlar yeni oluşumdan bir hayli memnun

İskenderunsporlu taraftarlar yeni oluşumdan bir hayli memnun. Tüm taraftarlar adına konuşan Amigo Zafer:

“Yeni yönetimin yanındayız”

İskenderunspor’un yeni oluşumunun güçlü ve kalıcı olması yönünde fikir birliğine varan taraftarlar, bu konuda güç birliği yapmaya hazır olduklarını belirttiler.
İskenderunsporlu taraftarlar yeni oluşumdan bir hayli memnun
Amigolar Buruno, Ferit ve Amigo Zafer, tüm taraftarların yeni yönetimin arkasında olduklarını söylediler. Amigolar adına konuşan Amigo Zafer, İskenderunspor’un yıllardır çektiği bu acının artık son bulması gerektiğini artık sahipsizliğin de sona ermesi gerektiğini ifade etti. Birbirinden değerli iş adamlarının İskenderunspor’a el atmasının mutluluk verici olduğunu kaydeden Amigo Zafer, bu oluşumun başta kendilerini olmak üzere tüm taraftarları mutlu ettiğini vurguladı. Bu güne kadar maddi sıkıntılarla boğuşan Kulüp Başkanı Sedat Uysal’a teşekkür eden Amigo Zafer, “Başkanımız büyük fedakârlık yapmıştır. Söz konusu İskenderunspor olunca elinden gelen tüm gayreti gösteriyor. Taraftarlar olarak Nuri Üysen’in ve yeni yönetimin yanındayız. Bu yönetimde Sedat Uysal’ın da olmasını istiyoruz” diye konuştu.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.