Basın bayramını en içten dileklerimle kutluyorum

“Basın bayramını en içten dileklerimle kutluyorum”

Basın bayramını en içten dileklerimle kutluyorum

İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Vekili Selçuk Çolak, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda, “İskenderun’daki basın-yayın çalışanlarının sorumluluk bilinciyle yaptıkları ve yapacakları duyarlı çalışmaların ilçemizin her alanda başarıya ulaşmasında büyük katkı sağlayacağına inanıyorum” dedi ve ekledi:
“Demokratik laik parlamenter ve hürriyetçi sistemlerde herkese ve her kesime verilen hak ve ödevler nitelikleriyle belirtilmiştir. Bu bağlamda değerli basınımıza düşen en büyük ödevlerden birisi de içinde yaşadığı toplumun milli, ahlaki, insani ve kutsal değerlerine saygılı olmak, vatanın bölünmez bütünlüğüne bağlı olmak, Yüce Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün işaret ettiği Muasır Medeniyet seviyesine ulaşmada öncü rol oynamaktır.
İskenderun’daki basın-yayın çalışanlarının bu sorumluluk bilinciyle yaptıkları ve yapacakları duyarlı çalışmaların ilçemizin her alanda başarıya ulaşmasında büyük katkı sağlayacağına inanıyorum. Bu vesile ile ilçemizde faaliyette bulunan yerel gazete, radyo ve televizyonlarımız, yaygın gazete ve ajansların temsilciliğini yapan tüm değerli basın mensuplarının 24 Temmuz Basın Bayramını şahsım ve İskenderun İlçe Emniyet Teşkilatı personeli adına en içten duygularla kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.