Efsane yeniden doğuyor

Belediye Başkanı Yusuf Civelek, İskenderunspor’a destek konusunun görüşüldüğü iftar yemeği düzenledi.
Belediye Briç Kulübü’nde düzenlenen iftar yemeğine İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su,
İskenderun İlçe Müftüsü Hamdi Kavillioğlu, Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, iş adamları Recep Atakaş, Nuri Üysen, Recep Ekinci, Mustafa Baştuğ, Ökkeş Çirkin, Ali Tekten, Şahap Yılmaz, Tevfik Sayek, Cemil Kirmit, Bülent Kimyon, İTSO Meclis Başkanı Mehmet Binbay, İskenderun Deniz Ticaret Odası Başkanı Bülent Kavsak, Limak Port Genel Müdürü Oğuz Tümiş, İskenderunspor Kulüp Başkanı Sedat Uysal, Primemal AVM Müdürü Mustafa Süzen, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şehmuz Aslan, Hatay Basın Kulübü Başkanı Ahmet Erdoğan ve davetliler katıldı.
İskenderunspor’a destek için iftarda bir araya gelen protokol ve iş adamları, samimi bir ortamda sohbet etti.
İskenderunspor’un yararına verdiği iftar yemeğinde konuşan İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek, “Şu anda oldukça mutluyum.
Efsane yeniden doğuyor
Davetimizi kırmadığınız için sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

ELİMİZDEN GELEN KATKIYI SAĞLAYACAĞIZ
İftar yemeğinin ardından konuşan iş adamlarımızdan Nuri Üysen, hepimizin bu kentte yaşadığını belirttiği konuşmasında, “Bizlere düşen görevler var. İskenderunspor’un birleştiriciliğine, İskenderun’a heyecan katacağına hepimiz inanıyoruz. İskenderunspor hepimizin. Siz belediye olarak biz de işadamları olarak elbette elimizden gelen katkıyı sağlayacağız” şeklinde konuştu.

SPOR TESİSİYLE KULÜBÜN ALTYAPISI SAĞLAMLAŞACAK
İskenderunspor Kulübü Başkanı Sedat Uysal da yaptığı konuşmasında, kulübün içinde bulunduğu duruma değindi ve bugüne kadar büyük eksiklik olan tesis çalışmasının İskenderunspor’un geleceği için çok önemli olduğunu belirtti.
Başkan Sedat Uysal Kaymakam ve iş adamlarına takımla ilgili bilgiler vererek, “İskenderunspor’un bir antrenman sahası yok. Sürekli kalabileceği, donanımlı tesis yok. Bununla ilgili de bir yer belirlediler. Sezer Kooperatifi’nin hemen önünde projeler hazırlandı. Çok yakın zamanda başlayacak. Antrenman sahası, futbolcuların kalabileceği bölümler, yemekhanesi, kondisyon salonuyla çok donanımlı tesis oluyor. Kulübe ayrıca sabit gelir getirecek bir takım şeyler de düşünüldü orada. Sentetik sahası kiraya verilecek, restoran veya düğün salonu olarak kullanılabilecek düzenlemede var içinde. Dolayısıyla İskenderunspor’un önü açık ve bu iş çok zor değil. Önümüzdeki süreçte tesis hamlesi bittiğinde ciddi sorun kalmayacak. İskenderunspor’un altyapısı da sağlam geliyor. Destek veren herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Efsane yeniden doğuyor
Yapılan konuşmaların arından ise iş adamları Belediye Başkanı ve İskenderun Kaymakamın da içinde bulunduğu heyet tarafından alınan kararda İskenderunspor yönetiminin yeniden oluşmasına karar verilmesi fikrinin ön plana çıkması ve bu konuda da tüm yetkinin iş adamı Nuri Üysen’e verildiği açıklandı.
Toplantının sonunda konuşan işadamı Nuri Üysen, “Yaptığımız istişare sonunda başkanımızın ilettiği gibi bir yeni oluşum için yeni bir olağanüstü toplantı günü belirleyerek yeni bir yönetim oluşturup, ondan sonra da işadamlarımızla hep beraber bu işe el atacağımıza, burada arkadaşlarımızla karar verdiğimizi belirtmek istiyorum. Bütün işadamlarımız İskenderunspor için gereken ne varsa yapılacağını beyan ettiler. Ancak yeni istişare sonunda oluşacak fikir doğrultusunda bu çalışmamızı yapacağız ve İskenderunspor’a destek olacağız” dedi.
İftar yemeğinden sonra bazı davetliler salondan ayrılırken, İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek, iş adamları Fuat Tosyalı, Recep Atakaş, Nuri Üysen, Mustafa Baştuğ, İskenderunspor Kulüp Başkanı Sedat Uysal mini bir toplantı daha gerçekleştirdiler ve burada alınan kararda ise Nuri Üysen’in başkanlığında yeni bir yönetim kurulu listesinin oluşması gerektiği karara bağlandı.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.