SAĞINA NİHAT MATKAP’I ALDI.. MESAJ MI?

CHP Kurultayı’nda Kemal Kılıçdaroğlu’nun salonu girdiğinde en çok merak edilen kiminle oturacağı idi. Geçen kurultaylarda iki yanına eski genel başkanları alarak oturmayı tercih eden Kılıçdaroğlu, bu kez delege sıralarına soluna eşi Sevim Kılıçdaroğlu’nu, sağına ise örgütlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Nihat Matkap’ı alarak oturdu.

SAĞINA NİHAT MATKAP’I ALDI..  MESAJ MI?Bu durum, kurultayda en çok konuşulan “örgütün sorumluluğu kime verilecek” konusunda mesaj olarak algılandı. Kurultay sonrasında en çok merak edilen örgütten sorumlu genel başkan yardımcısının kim olacağı. Bu konuda pekçok söylenti çıkmıştı. En çok öne çıkanlardan biri de eski genel sekreter Adnan Keskin’in bu göreve getirilme ihtimali idi. Nitekim Keskin’e yakın kaynaklar, Kılıçdaroğlu’nun bu görevi Keskin’e vermesinin büyük ihtimal olduğunu ileri sürdüler. Yine de Kılıçdaroğlu’nun sağına Matkap’ı alarak oturması, salonda “Kılıçdaroğlu Matkap’tan vazgeçmedi” söylentilerine de yol açtı.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.