Şahutoğlu Ailesi’nde Ali Emir Bebek Sevinci

Şahutoğlu Ailesi’nde Ali Emir Bebek Sevinci

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay İl Yönetim Kurulu Üyesi Av. Doğan Şahutoğlu’nun eşi Sevil Gök Şahutoğlu nur topu gibi bir erkek bebek dünyaya getirdi.
İskenderun Palmiye Hastanesi’nde Dr. Süleyman Aslan ile ekibi tarafından, hastanenin Başhekimi Dr. Yılmaz Şahutoğlu’nun da kardeşi olan Av. Doğan Şahutoğlu’nun eşi Sevil Gök Şahutoğlu, başarılı bir doğum operasyonu gerçekleştirdi. Şahutoğlu çiftinin üç kilo 200 gram ağırlığında sağlıklı olarak dünyaya gelen erkek bebeklerine Ali Emir adını verdiler.
Şahutoğlu Ailesi’nde Ali Emir Bebek Sevinci
İlk bebek sevinci yaşayan Av. Doğan ile eşi Sevil Gök Şahutoğlu, “Tarifi güç duygular yaşıyoruz. Ali Emir bebeğin ailemize katılmasıyla şu anda çok mutluyuz. Allah herkese böyle güzel Mutluluklar ve sevinç yaşatmasını temenni ederiz” dediler.
Başarılı operasyon sonrasında servise alınan anne Sevil Gök’ü iki aile büyükleri ziyaret ederek bu güzel anlarında yanlarında olarak mutluluklarına ortak oldular. Doğumun bir araya getirdiği iki aile ise fotoğraf karesinde mutluluklarını ölümsüzleştirdiler.
Özel Palmiye Hastanesi Başhekimi Dr. Yılmaz Şahutoğlu da Ali Emir bebek ile birlikte ilk kez amca olmanın mutluluğunu yaşadı.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.