Merhum Mehmet Emin Kocadölü dualarla anıldı

Merhum Mehmet Emin Kocadölü dualarla anıldı.

Geçtiğimiz günlerde uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan ve yaşam mücadelesini kaybeden Mehmet Emin Kocadölü için evinin önünde Mevlid-Şerif okutuldu.
Merhum Mehmet Emin Kocadölü dualarla anıldı
Mehmet Emin Kocadölü (37), mahallesinde uyuşturucu satmak için gelenlere ‘Gidin buradan Dumlupınar uyuşturucudan kurtulacak’ diyerek tepki göstermiş mahallesinde uyuşturucu satılmaması için mücadele etmiş ve bu uğurda uyuşturucu tacirleri tarafından silahla vurularak ağır yaralanmasına sebep olmuşlardı. Kaldırıldığı Antakya Araştırma hastanesinde hayat mücadelesini kaybeden iki çocuk babası Mehmet Emin Kocadölü’nün hayatını kaybetmesi tüm yakınlarını ve İskenderun halkını ise derin üzüntüye boğmuştu. İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Genel sekreteri Halil İbrahim Kocadölü’nün kardeşi olan Merhum Mehmet Emin Kocadölü için Dumlupınar Mahallesi’nde evinin önünde Mevlid-i Şerif okutuldu. Merhum Kocadölü’nün evinin önüne kardeşi Halil İbrahim Kocadölü yaptırdığı afişlerde “Uyuşturucuya hayır dediler Can verdiler, Eroine verme para yoksa gider PKK’ya’ şeklinde pankart asarak uyuşturucuya karşı sonuna kadar mücadele edecekleri mesajlarını verdi. Merhum Mehmet Emin Kocadölü için okutulan Mevlid-i Şerif öncesinde eski müftülerimizden Remzi Yavuz bir konuşma yaptı. Mevlid-i Şerif’te merhum Mehmet Emin Kocadölü’nün ruhuna Kur’an-ı Kerim okundu, dualar edildi. Mevlid-i Şerif’e katılan MHP İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Gül, uyuşturucuya karşı sonuna kadar mücadele edeceklerini belirterek, “Bu işi yapanlar elbet sonunda pişman olacaktır. Çünkü bu işin sonu yok. Emniyet birimlerimizin de bu konunun üzerine hassasiyetle gittiklerini biliyoruz ve her zaman emniyetimizin yanındayız” dedi.

Önceki İçerik74 yıllık gurur
Sonraki İçerikMurat Boz nefesleri kesti
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.