İskenderun spor mevcut yönetimin devamına onay istenecek

Şimdilik mevcut yönetimin
devamına onay istenecek

İskenderunspor 1967 Yönetim Kurulu’nun yazılı açıklamasında, “7 Temmuz 2012 tarihinde yapılacak olan olağan kongrede, mevcut yönetim kurulumuzun devamına onay istenecek olup, bir sonraki hafta sayın belediye başkanımız tarafından düzenlenecek olan geniş katılımlı toplantı neticesinde yeni bir yönetim kurulu oluşturulabilmesi için Temmuz 2012 sonuna olağanüstü genel kurul yapılabilecektir” denildi.

Açıklama şöyle:
“Kulübümüzün 30.06.2012 Cumartesi günü yapılması gereken olağan genel kurul toplantısının, İskenderun Belediye Başkanımız Sn.Dr.Yusuf H.Civelek’in, kulübümüze destek sağlanması amacıyla basında çıkan açıklamaları sonrası, daha sağlıklı bir yapı oluşmasına imkan sağlanabilmesi için yasal olarak ertelenebileceği tarih olan 07.07.2012 Cumartesi gününe ertelendiği daha önce duyurulmuştu. İskenderun Belediye Başkanımız Sn.Dr.Yusuf H.Civelek’in , kulübümüze destek amacıyla ya-pacağı toplantı 7 Temmuz 2012 tarihinden sonraya kalacağından, yapılacak toplantıda alınacak kararlar doğrultusunda yeni bir yönetim kurulu oluşturulabilmesini sağlamak için kulübümüz olağan kongre sonrasında acil bir şekilde olağanüstü yeni bir kongre yapacaktır.
7 Temmuz 2012 tarihinde olağan genel kurul yapılması teknik bir zorunluluk olup, gerek federasyona gönderilecek lige katılım belgelerinin düzenlenmesi gerekse yeni sezon ile ilgili transfer sözleşmelerinin yapılabilmesi için daralan zaman ve mevcut imza sirküleri göz önünde bulundurularak herhangi bir yönetim boşluğu yaşanmaması açısından da önem arz etmektedir.
Netice olarak, 7 Temmuz 2012 tarihinde yapılacak olan olağan kongrede bahsedilen nedenler dolayısıyla, mevcut yönetim kurulumuzun devamına onay istenecek olup, bir sonraki hafta Sn.Bld.Başkanımız tarafından düzenlenecek olan geniş katılımlı toplantı neticesinde yeni bir yönetim kurulu oluşturulabilmesi için Temmuz 2012 sonuna olağanüstü genel kurul yapılabi-lecektir. Kulübümüz ile ilgili son günlerde yaşanan gelişmeler ışığında özellikle Sn.Belediye Başkanımız ve bölgemizin değerli iş adamları ile İskenderunspor Destek Platformu’nun yakmış olduğu bu meşalenin, herkesin taşın altına elini koymasıyla daha da gür yanacağına ve elbirliği ile kulübü-müzün sıkıntılarının aşılacağına olan inancımız tamdır.”

Önceki İçerikEdip Akbayram hayran bıraktı
Sonraki İçerikŞiş börek yaptı tam altını kaptı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.