UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMLERİ BAŞLIYOR

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) ve İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası iş birliğiyle hazırlanan Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Programı 4 Temmuz 2012 Çarşamba günü Eğitimci Serdar Vayisoğlu ve İskenderun KOSGEB temsilcisi Figen Gül Dönmez tarafından bilgilendirme toplantısı yapıldı.
Bilgilendirme toplantısına katılan İTSO Başkanvekili Bülent Seküçoğlu: İTSO olarak her zaman girişimcilerin yanında olduğunu belirterek bu tür programların destekleyicisi olacaklarını ve İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası olarak üyelerimizin işlerini geliştirmeleri için yeni kurslar ve programların yapıldığı , mevcut Arapça okuma-yazma kursunun devam ettiğini , Arap ülkeleriyle irtibat halinde olan ve ihracat yapan firmaların bu tür kurslara yoğun ilgi gösterdiği konusunda bilgiler veren Başkanvekili Bülent Seküçoğlu Uygulamalı Girişimcilik Eğitimine katılan kursiyerlere başarılar diledi.
UYGULAMALI  GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMLERİ BAŞLIYOR
İTSO Başkanvekili Bülent Seküçoğlu verilen eğitim programı mülakata tabi tutulmadan tüm başvuru sahipleri kabul edilerek eğitime katılmaya hak kazandıklarını belirterek kursun başlayacağı tarih olan 09.07.2012 pazartesi günü başlayacak olan eğitimlere önem verilmesi gerektiğini belirtti.

Önceki İçerikDesteklerinizden dolayı teşekkür ediyorum
Sonraki İçerikSanatçı Edip Akbayram konser verdi
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.