Suriye sınırına sevkiyat devam ediyor

İskenderun’da bulunan 39.Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı’ndan Suriye sınırına askeri sevkiyat devam ediyor. Suriye sınırında iki gündür askeri hareketlilik göze çarpıyor. Sınıra yakın bölgelere askeri sevkıyatın sürdüğü Hatay’da, bugün de Reyhanlı İlçesindeki Cilvegözü Sınır Kapısına askeri sevkıyat yapıldı. İskenderun 39. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı Şehit Teğmen Ahmet Tor Kışlası’nda çıkan askeri araçlar, polis eskortu eşliğinde Suriye sınırına hareket etti. Sınırdaki stratejik noktalara konuşlandırılması planlanan konvoydaki askeri araçlarda füze bataryaları ve ağır makineli silahların da bulunduğu belirtildi.
Suriye sınırına sevkiyat devam ediyor
Askeri sevkıyatın önümüzdeki günlerde de devam edeceği, askeri araçların Suriye sınırındaki Cilvegözü Sınır Kapısı, Reyhanlı, Yayladağı ve Altınözü ilçelerinde konuşlandırılacağı öğrenildi.
Bu arada, Suriye sınırına en yakın bölge olan Reyhanlı ilçesindeki çadır kentte kalan çok sayıda Suriyeli sığınmacı, minibüs ve otobüslerle Şanlıurfa’ya nakledildi. Suriyelilerin nakil işlemleri sırasında geniş güvenlik önlemleri alındığı görüldü.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.