İskenderunspor’a maddi manevi destek olmamız lazım

Seküçoğlu:

“İskenderunspor’a maddi manevi destek olmamız lazım”

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanvekili Bülent Seküçoğlu, son günlerde İskenderunspor’a destek mahiyetinde kurulan oluşumla ilgili düşüncelerini dile getirdi.
İskenderunspor’a maddi manevi destek olmamız lazım
İskenderunspor’un bu kentin takımı olduğunu hatırlatan başkanvekili Seküçoğlu,” Bu takım, kentin kurum ve kuruluşlarının da destekleriyle ayakta kalacak ve bunun da devem etmesi gerekiyor. Geçtiğimiz günlerde yaptığımız oluşumdan şahsım adına olumlu düşüncelerim var. Şu anda hala görüşmelerin olduğunu biliyorum. İnşallah haftaya kadar bu işin bitmesini bekliyoruz. Bizler de odalar ve sivil toplum örgütleri olarak bu konuda üzerine düşen görevi yapacağız. Bu kentte birlikte yaşıyoruz. Dolayısıyla sadece siyaset ve iş hayatımız değil, yaşamımızda aynı zamanda sportif faaliyetlerde olacaktır. Kentimizin ismini taşıyan İskenderunspor’a maddi ve manevi destek vermemiz lazım. Yapılan oluşumun dışında kalan insanların bile gönülden yardımlarını beliyoruz. Gerçekten bu kentin değerlerini hepimiz korumalıyız.
İş adamlarının da olumlu bir yaklaşım içerisinde olduklarını düşünüyorum. İnşallah bir haftaya kadar bir gelişme olur. Her şey yoluna girer” diye konuştu.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.