Çevre temizliğine dikkati çektiler

Dünya Çevre Günü dolayısıyla İskenderun Primemall AVM tarafından düzenlenen çevre temizliğine minik öğrencilerde katıldı.
Çevre temizliğine dikkati çektiler
İskenderun Anıt alanı ve çevresinde bir araya gelen Primemall AVM yetkilileri ile Tırtıl Kreş öğrencileri 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla çevre temizliğine dikkat çektiler. Temizlik öncesinde kreş öğrencileri bir birinden önemli marşları seslendirirken diğer katılımcılardan alkış aldılar. Atatürk Anıtı önünde bir araya gelen ve burada öğrencilerle birlikte sahil kordonu boyunca temizlik yapan çevreciler herkesin çevresine özenle bakması gerektiğini ifade ettiler.
Burada açıklama yapan Primemall AVM İskenderun Müdür vekili Mustafa Süzen, “Amacımız 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla bizlerde çalışmaya destek vermek istedik. Bu nedenle kreş öğrencileri ve arkadaşlarımızla bir araya geldik. Şu anda sahil kordonu boyunca temizlik yaparak dikkatleri buraya çekmek istiyoruz” dedi. Yapılan konuşmanın ardından tüm gönüllüler ise sahil kordonunu temizleyerek örnek bir çalışmaya imza attılar.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.