Gülen Koleji’nde yıl sonu etkinlikleri ilgi görüyor

İskenderun’da faaliyet gösteren Gülen kolejinde yıl sone etkinlikleri büyük ilgi görüyor. Gülen Koleji öğrencileri tarafından hazırlanan yıl sone etkinliklerinde, öğrenciler hünerlerini ve yeteneklerini sergileme imkanı buldular.
Gülen Koleji’nde yıl sonu etkinlikleri ilgi görüyor
Öğretmenlerinin özverili gayretleri ile bir yılda edindikleri bilgi ve birikimleri sahnede anne ve babalarına sunan öğrenciler yaptıkları gösteriler ile anne ve babalarına duygu ve hüzün dolu anlar yaşattılar. Gülen kolejinde ayrıca öğrenciler fırçalarını da ustalıkla konuşturdular ve yaptıkları birbirinden güzel resimleri tablo halinde okul girişinde sergileme imkanı buldular. Gülen Koleji müdürü Mustafa Üsküplü yaptığı açıklamasında ise, “Okul olarak öğrencilerimizin başarılarının sosyal aktivitelere de son derece önem veriyoruz Bu bağlamda öğrencilerimizin başarılı olması da aileler ve kurumuz adına bizleri mutlu ediyor. Bu başarılar devam etmesini diliyorum” dedi.

Önceki İçerikFuat Tosyalı Bloomberg HT’de
Sonraki İçerikAK Parti’nin omzunda büyük yükümlülükler var
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.