Naciye Düzen’in evlatları büyüledi!

Hayırsever Naciye Düzen tarafından İskenderun’a kazandırılan ve 2011-2012 eğitim öğretim yılında eğitime merhaba diyen Naciye Düzen Anaokulu, ilk yılsonu müsameresini gerçekleştirdi. Mustafa Kemal Üniversitesi Mustafa Yazıcı Devlet Konservatuarı Konferans Salonunda gerçekleştirilen görkemli etkinlikte büyük yürekli minikler yıl boyu yaptıkları çalışmalarını ortaya koydular. Anne babaların yanı sıra nene ve dedelerin de minik yavrularını izlemeye geldikleri gösteride, küçük yürekler ailelerini zaman-zaman eğlendirirken, zaman-zaman da duygulandırmayı başardılar. Minik öğrenciler gösterdikleri performanslarla dakikalarca ayakta alkışlandılar.
Naciye Düzen’in evlatları büyüledi!
Gösterinin açılış konuşmasını, yaptığı çalışmalarla herkesin takdirini toplayan, okula pek çok yenilik kazandıran, Naciye Düzen Anaokulunun başarılı Müdürü Hüseyin Gündüz yaptı. Çocuklarla her zaman birebir ilgilenmesiyle bu işe ne kadar gönül verdiğini her fırsatta kanıtlayan Okul Müdürü Gündüz, böyle bir eğitim yuvasını kentimize kazandırdığı için Naciye Düzen’e de teşekkür etti. Müdür Gündüz; “Naciye Teyzem tam bir Cumhuriyet kadını, Atatürk kadını” diyerek kendisine büyük bir Atatürk portresi armağan etti. Gündüz, gösteri yapacak olan miniklerinde yürekli bir milletin gelecekteki temsilcileri olacağına işaret etti. Miniklerin hazırladığı Kafkas gösterisiyle başlayan yılsonu gecesinde, roman havasından, İspanyol havasına, step gösterisinden, Kızılderili danslarına kadar pek çok gösteri sahneye kondu.
Minik yüreklerin oynadığı Atatürk Oratoryosu ise büyük alkış alırken, salondaki herkesi duygulandırdı. Küçükler, minik pasajlar halinde Atatürk’ün hayatından kesitler sunarken, ellerindeki Türk Bayrakları ile de sahnede adeta büyüdüler ve Cumhuriyetin emin ellerde olduğunu belgelediler.

Önceki İçerikİGEV’DEN AK PARTİ’YE ZİYARET
Sonraki İçerikSPORT 2000, İSKENDERUN PRIME MALL’DE AÇILDI
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.