CANİLER DÖKTÜKLERİ KANDA BOĞULACAKTIR

CHP İskenderun İlçe Başkanı Süleyman Uyar ; “ CANİLER DÖKTÜKLERİ KANDA BOĞULACAKTIR ”
Dörtyol’da meydana gelen hain terör saldırısı üzerine bir açıklama yapan CHP İskenderun İlçe Başkanı Süleyman Uyar, “ Eli kanlı caniler döktükleri kanda mutlaka boğulacaklardır ” dedi.
Ülkemizde yaşanan terör olaylarının dış mihraklar tarafından beslendiğine dikkat çeken Süleyman Uyar açıklamasında, Hainler ve bu vatanı bölmek isteyenler boşuna çaba harcıyorlar. Bizler Türkiye toplumunun renkleri olarak yüzyıllardır birlik, beraberlik ve barış içinde yaşıyoruz. Bundan sonra da bu yaşam devam edecektir. Bunun en güzel örneği Dörtyol’dur, İskenderun’dur, Hatay’dır.
“Kuzuculu beldesinde yaşanan hain ve melun saldırıyı yapanlar hiçbir zaman emellerine ulaşamayacaktır. Terör tarihin hiçbir zamanında başarıya ulaşamamıştır. Yine ulaşamayacaktır. Eli kanlı çıkar odağı maşaları döktükleri kanda mutlaka boğulacaklardır.
“Ben ölen askerlerimizin ailelerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Ölen askerlerimiz hepimizin evladıdır. Bu yangın hepimizin yüreğini yakmıştır. Bir an önce canilerin yakalanması ve gereken cezayı çekmeleri en büyük arzumdur.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.