Hayat sana ne öğretti?

Hayatımda çok olaylar gördüm, çok şeyler yaşadım. Hayatımda çok zorluklar çektim, çok sıkıntılar atlattım. Ama hiçbir zaman pes etmedim. Çünkü ben dünyaya gelmeyle zaten her şeyi kabullendiğimi biliyordum. Ama Allah insanları yarattığında farklı yarattı ki, herkesin kişiliği ortaya çıksın. Ben ailemden ve çevremden insanlığı öğrendim. Ben ailemden yokluk içerisinde olurken bile şükretmeyi öğrendim. İnsanları hiçbir zaman hor görmemeyi, dünyanın en değerli varlıklarının insan olduğunu ve onlara her zaman saygı ve sevgi ile yaklaşmayı öğrendim. Ama ben hiçbir zaman ihanetin yanında olmadım. Ben hiçbir zaman düşene bir tekmede ben vurayım demedim. Düşenin dostunun olmadığını bildiğim halde, ben o insanın belki dostu olurum diye hep yardım etmeyi tercih ettim. Çünkü böyle yetiştim. Şimdi yere düşen ve can çekişen bir kulüp var. Bakın yazdığım yazılara inanın bana Ankaralardan, İstanbullardan cevaplar geliyor. Yazılan yazılara o kadar uzaktan duyarlılık varda burada neden yok? Dünkü yazdığım yazıya da çok olumlu tepkiler geldi. Gerçekleri yazmışsın diye anlaşılan şu Demir-çelik spor Kulübü’nün şu anki durumundan hiç kimse memnun değil.
Peki, kim memnun onu da ilerleyen günlerde yazarız. Ama bugünkü yazımda onlara değinmeyeceğim. Çünkü İskenderun spor konusunda gelişmelerin olduğunu görüyoruz.

İskenderun spor yönetiminden açıklama
Kentimizi üçüncü ligde temsil eden İskenderun spor futbol takımının birkaç haftadır satılacağını ve bu konularda görüşmelerin olduğunu hem ben yazmıştım hem de tüm kamuoyu bu konuda ciddi anlamda dedikodu yapıyordu.
Son gelişmelerle ilgili İskenderun spor yönetimi zehir zemberek bir açıklama yapmış yaptığı açıklama doğrumu? Çok doğru. Peki, biz modern bir kent olarak bu işin altından nasıl kalkarız şu anada onu konuşmamız lazım. Bu kentin iki tane takımı var. Biri İskenderun Demir-çelik diğeri İskenderun spor.. Bu takımlara kesinlikle herkesin sahip çıkması lazım.
Bunların ikisini de çok iyi korumamız ve kollamamız lazım. Çünkü bu takımlarımızın temsil ettiği yer koca İskenderun’dur.
Hadi Demir-çelik spor’un bu konuda çok sıkıntısı yok. Tek sıkıntıları başarı. İnşallah o da gelir. İskenderun spor’a baktığımız zaman maddi ve manevi çok ciddi sıkıntılar var.
Bakın yönetim maddi bilançoyu da açıklamış. İsteyen herkes alıp inceler ve merakı olanlarda o merakını gidermek için sorabilir. Her şey orta da.

Ben sevdim eller aldı içimde acı kaldı
Gerçekten öyle ben sevdim eller alacak ve içimde acı kalacak. Parası olan düdüğü çalacak bize ise oturup susmak mı kalacak?
Susmayı da kabul etmiyoruz. Bu takıma herkesin sahiplenmesi gerekir. Bu nasıl yaparız diye düşünenlere bazı konularda fikir vermek iyi olur. Türkiye’nin her yerinde böyle oluyor.
Kentin spor kulüplerine kurumların ve kuruluşların mutlaka sahip çıkması gerekiyor. Bu da otoparklarla, sabit gelirlerle yapılır. Esnafa dönecek olursak her esnaf ise kendince aylık olarak küçük miktarlarda para toplasa İskenderun spor daha da güçlü bur durumda olarak hepimizin yüzünü güldürür.

Akhisar’ı kimse görmüyor mu?
Ya 105 bin nüfusunun olduğunu dün yazdık. Tüm gazeteler televizyonlar da Akhisar’ın başarısından bahsediyor. Bizim ise yıllarca neyimizden bahsettiler sadece soğuk oluğumuzdan bu düşünceleri değiştirmek bize düşmüyor mu? Bakın İskenderun limanı ile yeni bir vizyona giriyoruz bu konuda herkesin görevi çok büyük.

Önceki İçerikİskenderun DUMAN Konseri
Sonraki İçerikHatay / Dörtyol’da çatışma.. 3 Şehit !
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.