Benim vefalı polisim

İskenderun İlçe Trafik Şube Amirliği Trafik Haftası dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenledi. Oluşturulan ekipler şehrin değişik noktalarında gerçekleştirilen etkinliklere katılarak vatandaşlara trafiğin önemini aşıladılar. İskenderun Trafik Şube Amirliği’nde görevli Trafik Komiser yardımcısı Halil Dağ, polis memurları Soner Kaya, Fatma Nisa Demir ve Abdurrahman Demez, trafik kazasında hayatını kaybedenlerin ailelerini ziyaret ederek acılarını paylaşırlarken, gönüllü trafik elçisi olmalarını istediler.
Benim vefalı polisim
Şubat ayında İskenderun Gül tepe otobanında yaşanan trafik kazasında eşini ve kız çocuğunu kaybeden Mustafa Tufan’ı iş yerinde ziyaret eden İskenderun İlçe Trafik ekipleri bu acıların bir daha yaşanmaması için ellerinden gelen tüm mücadeleyi gösterdiklerini belirttiler.
Bir bayan olmak üzere üç polis memuru ve bir komiser yardımcısı ile iş yerinde ziyaret edilen Tufan’a çiçek takdim edildi. Trafik komiser yardımcısı Halil Dağ, acılara paylaşmak için burada olduklarını belirterek, “Allah bu tür acıları bir daha kimseye yaşatmasın. Siz eşinizi ve kızınızı trafik kazasında kaybettiniz. Bu hafta Trafik Haftası’dır. Bu nedenle bizlerde ailelerimizi ziyaret etmek istedik ve onların sorunları sıkıntılarını dinleyip çözüm bulmak amacındayız. Ancak sizlerinde aynı zamanda gönüllü trafik elçileri olmanızı istiyoruz. Çünkü sizin yaşadığınızı sizden başka kimse anlayamaz. Ama sizler gibi birçok insan trafik kazasında yaşamını yitiriyor. Bu nedenle herkesi uyarmamız gerekiyor. Motosiklet kullananlara kask takmaları yönünde uyarmamız gerekli. Emniyet kemeri takmayanları da emniyet kemeri takmaları konusunda ikaz etmeliyiz. Trafik kazalarını yaşamamak için her birlikte tedbir alalım” diye konuştu. Yaşadığı durumun etkisinden kurtulamayan Mustafa Tufan ise yapılan ziyaretten dolayı trafik ekiplerine teşekkür ederken, “Allah kimsenin başına böyle bir acı vermesin. Bizler elimizden gelen ne varsa yapacağımızı belirtmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

Önceki İçerikMatematik Tosçelik Fen Lisesi’nden sorulur
Sonraki İçerikİDÇ spor
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.