Dünya Şampiyonu dansçılar İskenderun’da

Türk Dansçılar Yağız Bankoğlu (26) partneri Melisa Sahra Katılmış(17 bu yıl Uluslararası Dans Örgütü (IDO) tarafından Moskova’da gerçekleştirilen 9’uncu Dünya Dans Olimpiyatları’nda Dünya birincisi olduklarını bildirildi.
Dünya Şampiyonu dansçılar İskenderun’da
Bankoğlu ve Katılmış, David People Cafe’de, İskenderun La Danza Del Viento dans kulübünün düzenlediği Latin gecesinde sahne aldı.
Bankoğlu gazetecilere yaptığı açıklamada, Dünya dans olimpiyatlarının her yıl farklı bir ülkede düzenlendiği belirterek,”Bizde Latin ve eşli danslar kategorilerinde 20 kişilik bir ekip ile Türkiye grubu olarak Moskova’daki olimpiyatlara katıldık. Partnerim Katılmış ile Karaip dansları ve Salsa kategorilerinde Dünya birincisi olduk.”dedi.
Yapılan konuşmanın ardından Bankoğlu ve Katılmış davetlilere dans gösteri yaptılar.
La Danza Del Viento dans kulübünün kurucularından Ekin Selvihan Seyhan ,Dünya şampiyonlarını İskenderun da ağırlamaktan ve bu muhteşem gösteriye toplumun eşlik etmesinden dolayı çok teşekkür etti. David People Cafesi işletmecileri ise böyle bir organizasyona ev sahipliği yaptıkları için mutlu olduklarını belirttiler.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.