İnşaat Mühendisleri Odası’ndan ziyaret

Haber: İnşaat Mühendisleri Odası Hatay Şubesi Yönetimi, Başkan Savaş’ı ziyaret etti. Geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurul sonrasında Selim Harbiyeli Başkanlığında oluşan yeni yönetim kurulu üyeleri İmren Aştah, Metin Şerbetçioğlu ve Hüseyin Kimyonoğlu ziyarette yer aldı.
İnşaat Mühendisleri Odası’ndan ziyaret
İnşaat Mühendisleri Odası Hatay Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Selim Harbiyeli, Başkan Savaş’ın alt yapı, üst yapı, çevre ve park düzenlemelerinde önemli hizmetler gerçekleştirdiğine dikkat çekerek, “Yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.
Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş yapılan ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Antakya’yı ben değil biz mantığı ile yöneten bir anlayışa sahibiz.
Sivil Toplum Kuruluşları ile yapmış olduğumuz fikir alışverişleri olumlu sonuç vermektedir. Kentin en büyük ihtiyacı olan alt yapı konusunda 3 yılda yoğun hizmetler gerçekleştirdik. Cadde ve sokaklarımızı güzel görünümlere kavuşturmak için çevre düzenleme çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Yeni seçilen İnşaat Mühendisleri Odası Hatay Şubesi Yönetimini tebrik ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.