Başkan Feriz Güney Gazetesi çalışanlarını kutladı

AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Uğur Feriz ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Güney Medya Grubu’nu ziyaret ederek, Güney Gazetesi’nin 38. kuruluş yıldönümünü kutladı.
Güney Medya Grubu Genel Koordinatörü Yılmaz Akpınar’ın karşıladığı AK Parti heyeti Güney Gazetesi’nin ilkeli ve dürüst yayın anlayışı içinde olduğunu belirttiler.
Başkan Feriz Güney Gazetesi çalışanlarını kutladı
Sohbet ortamında geçen ziyarette duygu ve düşüncelerini dile getiren AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Uğur Feriz, Güney Gazetesi’nin kentimizde gündemi belirlemede etkin bir rol oynadığını dile getirdi. Gazetenin Tarafsız ve objektif haber anlayışıyla İskenderun halkının hizmet verdiğini kaydeden Başkan Feriz, Yılmaz Akpınar şahsında Güney Gazetesi’nin okuyucuya ulaşmasında emeği geçen tüm çalışanları kutladı.
Geçtiğimiz günlerde İskenderun Limanı’nın devir teslim töreni için kentimize gelen üç bakanın ziyaretiyle ilgili de görüş belirten AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Uğur Feriz, tüm bakanların İskenderun’un gelişip ve kalkınmasında çok büyük katkıları olduğunu belirtti. Özellikle İskenderun Limanı ve Hassa Tünel’in bu kentin geleceği olduğunu ifade eden Başkan Feriz, hizmet için var olan AK Parti’ye tüm İskenderun halkının destek vermesini istedi. Önümüzdeki yerel seçimlerin bu manada çok büyük önem taşıdığını vurgulayan Başkan Feriz, bu sefer belediyeyi iktidarla buluşturmanın vatandaşlarımız ve kentimiz için son derece önemli olduğunu ifade etti.

Önceki İçerikHükümet, Ro-Ro Taşımacılığında Tır Başına Destek Verecek
Sonraki İçerikBölükbaşı İskenderun spor’a talip
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.