1 Mayıs böyle kutlanır

Ertu Demir-Çelik’in he yıl geleneksel hale getirdiği 1 Mayıs gecesinde çalışanlar işverenler ile kol kola halaylar çekip oynayarak örnek bir birliktelik sergilediler. Sevginin, saygının, hoşgörünün olduğu gecede Tufan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Tufan ve başkan yardımcısı Sabit Eren, çalışanlarıyla gece boyunca bu anlamlı günü kutlamanın hazzını yaşadılar.
1 Mayıs böyle kutlanır
Dörtyol Belediye Restaurant’ta gerçekleştirilen 1 Mayıs gecesi Tufan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Tufan, eşi Menekşe Tufan, Erenler Demir-çelik sahibi ve Ertu Demir-Çelik Yönetim Kurulu Başkanı Yardımcısı Sabit Eren ve eşi Tansel Eren, Tufan Şirketler Grubu Başkan Yardımcısı Bekir Tufan, Ertu Demir Çelik Müdürü Ali Eker ile birlikte çok sayıda çalışan, eşleri ve çocukları katıldı.
Gecenin açılış konuşmasını yapan Tufan Şirketler Grubu Başkanı Osman Tufan, her yıl olduğu gibi bu yılda çalışanlarıyla birlikte olmanın mutluluğunu ve hazzını yaşadıklarını belirtti. Günün anlam ve önemini dile getiren konuşmayı yapan Tufan Şirketler Grubu Osman Tufan, çalışanların Ertu ailesinin temel taşları olduğunu vurgulayarak “Çünkü baktığınızda ortaya emekçilerin, yoldaşların dayanışmayı çıkıyor. 1 Mayıs’lar kolay elde edilmedi. Ne yoldaşlar bu uğurda can verdiler. Şimdi bize düşen, bizim gibi birlikte çalışan, birlikte üreten, birlikte kazanan ve birlikte gülen, iyi günde, kötü günde yaşamasını ve sevilmesini bilen topluluğuz” ifadelerini kullandı. Bu değerlerin Ertu ailesinin vazgeçilmez bir parçası olduğunu kaydeden Tufan, konuşmasının devamında, “Geçen yıla bakıyoruz, yine aynı arkadaşlarımız. Sizler çalışacaksınız, üreteceksiniz bizler sizlerin geleceği olan yavrularımızın önünü açacağız. Bunları yapmalısınız ki; bu tesisler ayakta kalmalı ve verimli çalışmalıdır. Biliyorum çoğunuzu çok çalıştırıp ailenizden ayrı bırakıyoruz. Ama bu fedakârlığı yapacaksınız ki; işyeriniz ayakta kalsın. Sizlerin akıttığı alın teri yavrularımıza besin kaynağıdır. Bunları tertemiz evinize götürmek kadar güzel bir şey yoktur. Sizler fabrikada daha çok üretim yapın ki, biz sizlerin yanına daha çok gelelim. Çünkü 1 Mayıs’lar kolay kazanılmadı. 1 Mayıs işçinin, emekçinin dayanışma günüdür. İnşallah bu duygu ve düşünceler bu günlerde olduğu gibi bundan sonraki yıllarda da birlikte olmayı, yine birlikte paylaşmayı, halkça kazanan, halkça bölüşen bir topluluk olduğumuzun ispatı olur. Birlikteliğimiz hiç eksilmesin. Hepiniz mutlu olun, şen olun. Nice 1 Mayıs’lara!” şeklinde görüş ifade etti.
1 Mayıs böyle kutlanır
Yapılan konuşmanın ardından Erenler Demir-çelik sahibi Sabit Eren, Tufan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Tufan, Tufan Şirketler Grubu Başkan Yardımcısı Bekir Tufan ve Ertu Demir Çelik Müdürü Ali Eker tarafından şirkette 5 yılını dolduranlara plaket takdim edildi. Gecenin ilerleyen dakikalarında ise muhteşem görüntüler yaşandı. Osman Tufan ve Sabit Eren, canlı müzik eşliğinde çalışanlarla birlikte bol bol oynayıp halay çekerek bu mutlu günü doyasıya yaşadılar. Pistten bir an olsun inmeyen Osman Tufan, her işçisiyle bir arada olarak geceye ayrı bir renk kattı. Yoğun katılımın olduğu gecede sevilen ses sanatçısı Mehmet Yakar sahne aldı. Yakar seslendirdiği parçalarla davetlilerin gönüllerini mest etti.

Önceki İçerikBölükbaşı İskenderun spor’a talip
Sonraki İçerikAK Partil’i Türkoğlu’nun 3 Mayıs Türkçülük Günü Mesajı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.