“Başbakanımız; MÜSİAD’a bakışını ve beklentilerini çok net bir şekilde ortaya koydu”

Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı’nın, MÜSİAD Genel Merkezi Yönetim Kurulu Üyeliği’ne seçilmiş olması bölgede sevinçle karşılandı. MÜSİAD Hatay Şube Başkanı M.Fatih Tosyalı:

“Başbakanımız; MÜSİAD’a bakışını ve
beklentilerini çok net bir şekilde ortaya koydu”

“Başbakanımız; MÜSİAD’a bakışını ve  beklentilerini çok net bir şekilde ortaya koydu”

MÜSİAD Genel Kurulu Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımıyla, İstanbul/Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. MÜSİAD Hatay Şube Başkanı M.Fatih Tosyalı; MÜSİAD Genel Kurulu hakkında yazılı bir açıklamada bulundu. Başkan Tosyalı açıklamasında; “MÜSİAD Genel Kurulu; 28 Nisan Cumartesi günü T.C Başbakanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ve kabinenin önemli Bakanlarının yanı sıra, Türkiye’nin 35 Şubesinden gelen, 5 bin 300’den fazla üye işadamları ile gençlik kolları üyesinin, 250’ye yakın yabancı iş adamı ve bürokratın katılımları ile Tosyalı Holding Ana Sponsorluğu’nda coşkulu bir şekilde gerçekleştirilmiştir. Başbakanımızın; MÜSİAD’a ve MÜSİAD’lı iş adamlarına bakışını ve beklentilerini çok net bir şekilde ortaya koyduğu bu genel kurulumuzda, kabinenin önemli bakanları ve ülkemizin değerli iş adamları ile sohbet etme imkanı bulduk. Yeni başkanımızı seçmenin yanı sıra, Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Fuat Tosyalı’nın MÜSİAD Genel Merkezi Yönetim Kurulu Üyeliği’ne seçilmiş olması da bölgemiz ve şubemiz açısından son derece sevindirici bir konu olmuştur. Genel kurula, Hatay şubemizden kalabalık bir üye topluluğumuzla katılım sağlanmıştır. Hepsi, bölgemizin önemli ve başarılı birer iş adamı olan şube üyelerimize, bu bağlamda teşekkürlerimi bir kez daha siz değerli basın mensupları aracılığı ile sunuyorum. Genel kurulumuzun ve sonuçlarının; ülkemize, milletimize ve bölgemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Önceki İçerik‘İskenderun’da müthiş bir enerji var’
Sonraki İçerikTosçelik, Karadağ’da fabrika satın aldı!
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.