Grubunuzun lokomotifi basınımızın en güzide temsilcisidir

İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, Güney Gazetesi’nin 38. kuruluş yıldönümünde yayınladığı mesajla gazeteniz Güney’den övgüyle bahsetti

“Grubunuzun lokomotifi basınımızın en güzide temsilcisidir”

İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, Güney Gazetesi’nin 38. kuruluş yıldönümünü kutladı.
Güney Medya Grubu’nun bünyesinde barındırdığı görsel ve yazılı iletişim araçlarıyla adeta kentimizin ve bölgemizin gözü kulağı haline geldiğini ifade eden Kaymakamı Su, yayınladığı kutlama mesajında şu görüşlere yer verdi; “Grubunuzun lokomotifi olan ve 30.04.1974 tarihinde yayın hayatına başlayan Güney Gazetesi, kamuoyunu doğru ve tarafsız bilgilendirme adına haber maratonunun uzun soluklu koşusunda verdiği mücadeleyle de yerel basınımızın güzide temsilcisi olmuştur.
Yerel bir gazetenin uzun yıllar yayın hayatını sürdürmesinin güçlükleri göz önüne alındığında Güney Gazetesi’nin 38 yılı geride bırakması önemli bir özverinin ispatıdır. Bu duygu ve düşüncelerle, gazetenizin kuruluş yıldönümünü içtenlikle kutlar, bu günlere gelmesinde emeği geçen tüm yönetici ve çalışanlarını şahsınızda tebrik eder, başarılarınızın devamını dilerim.”

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.