Freni patlayan halk otobüsünü kaldırımdaki ağaç durdurdu

Ya ağaç olmasaydı?!

İskenderun’da önceki gün sabah saatlerinde göreve giden çevik kuvvet polislerinin de içinde bulunduğu halk otobüsü, freninin patlaması sonucu kaldırımdaki ağaca çarparak durabildi.
Freni patlayan halk otobüsünü kaldırımdaki ağaç durdurdu
Alınan bilgiye göre, sabah görevden dönen çevik kuvvet polislerinin içerisinde bulunduğu halk otobüsü Şehit Pamir Caddesi’nde kavşağa yaklaşırken freni boşaldı. Kavşaktaki araçlara çarpmamak için direksiyonu kıran sürücü, Kuyumcular Çarşısı’nın girişindeki kaldırımda bulunan ağaca çarparak durabildi. İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Uğur Fırat “otobüslerin, minibüslerin bu cadde üzerinde yolcu kapmak amacıyla birbirleri ile yarış yapıyorlar. Burası E 5 karayolu değil. Eski emniyetin de eski yerinden taşınması ayrı bir handikap. Çok süratli gidiyorlar. Bunun gibi otobüs ve minibüs kullanan arkadaşlar, maalesef yayanın can sağlığını hiçe sayarak sürat yapıyorlar. Bu yaşanan kaza olayında da ağacın burada olması can kaybını önlemiştir” diye konuştu.
Kaza sonrası otobüs şoförü kaçarak kayıplara karıştı. Şans eseri kimsenin yaralanmadığı kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.