AVM velilerin ricasını kırmadı

İskenderun Primemall Alışveriş Merkezi, Namık Kemal İlköğretim Okulu’nun bir sınıfının tefrişatını üstlendi. Okulun eksiklerini Primemal yönetimine ileten Namık Kemal İlköğretim Okulu Aile Birliği’nin ricası karşılıksız bırakılmadı ve AVM yönetimi eğitime gösterdiği duyarlılıkla bir sınıfın tüm tefrişatını üstlendi.
AVM velilerin ricasını kırmadı
Göstermiş oldukları duyarlılıktan dolayı Primemall yönetimine okulda düzenlenen törenle teşekkür plaketi takdim edildi. Okul bahçesinde düzenlenen törene okul idarecileri, öğretmenler, öğrenciler ile birlikte AVM yetkilileri katıldı. Burada konuşan Namık Kemal İlköğretim Okulu Müdürü Hasan Kır, “Eğitime yapılan katkılarla çocuklarımızın da aldıkları eğitimin seviyesi yükseliyor. Bu nedenle bizlerin sesine kulak veren AVM Müdürü Tuncay Cingöz’e teşekkür ediyorum” dedi. Cingöz ise, eğitime yapmış oldukları katkılardan dolayı kurum olarak çok mutlu olduklarını belirterek, öğrencilerin başarılarının devamını diledi. Konuşmaların ardından Okul Müdürü Hasan Kır tarafından AVM Müdürü Tuncay Cingöz’e teşekkür plaketi takdim edildi. Daha sonra sınıfın açılış kurdelesi Müdür Kır ve Cingöz tarafından kesilerek eğitime açıldı. AVM Müdürü Tuncay çocukların mutluluklarını gördüğünde bir anda duygulanarak “Geleceğimiz sizlere emanettir. Derslerinize iyi çalışın. Sizlerle gurur duyuyoruz” dedi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.