Belen’de kaçağa geçit yok!

Belen’de, son bir haftada yapılan yol denetimlerinde 48 bin 500 paket gümrük kaçağı sigara ile 5 bin litre akaryakıt ele geçirildi. Alınan bilgiye göre, İlçe Emniyet Amirliği ekipleri, kaçakçılara yönelik son bir hafta içerisinde yaptıkları yol kontrollerinde, ilçe merkezinde durdukları 4 otomobilde, toplam 48 bin 500 paket sigara ele geçirildi.
Yol kontrollerinde ayrıca, 2 kamyonette bidonlar içerisinde toplam 5 bin litre akaryakıt bulundu.
Toplam 11 kişinin gözaltına alındığı, ele geçirilen 48 bin 500 paket sigaranın İskenderun Gümrük Müdürlüğüne, 5 bin litre akaryakıtın ise İl Özel İdaresine Telsim edildiği olaylarla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

ESRAR DA ELE GEÇİRİLDİ
Belen’de yapılan yol denetimlerinde iki otomobilde toplam 4 kilogram kubar esrar ele geçirildi. Alınan bilgiye göre, İlçe Emniyet Amirliği ekipleri, yaptıkları denetimlerde, Bülent Ç. idaresindeki 31 M 1729 plakalı otomobili ilçe merkezinde durdurdu. Aramada, 2 kilo 500 gram kubar esrar ele geçirildi.
Denetimlerde, Mehmet D’nin kullandığı 31 KLC 36 plakalı otomobilde de 1 kilo 500 gram kubar esrar bulundu. Mehmet D. ile yanında yolcu olarak bulunan Ahmet K. ve diğer otomobilin sürücünü Bülent Ç’nin gözaltına alındığı iki olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Önceki İçerikSaldırılar ciddi bir şekilde ele alınmalıdır
Sonraki İçerikAkbay’dan 1 Mayıs Acil Eylem Paketi!
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.