Siyaset Akademisi başlıyor

AK parti İskenderun İlçe Başkanı Uğur Feriz, Siyaset Akademisi’nin 2.sini gerçekleştireceklerini açıkladı. Feriz, AK Parti Siyaset Akademisi’nin önümüzdeki hafta Cumartesi günü yeni bir eğitim dönemine başlayacağını belirterek, “AK Parti teşkilatımız tarafından yürütülecek olan Siyaset Akademisi’nin konusu “Lider Ülke Türkiye 2’dir.

Bu eğitim programı bu hafta cumartesi başlayıp altı hafta devam edecektir. Altıncı haftanın sonunda yapılacak olan yazılı sınavın sonucunda sertifikalar sahiplerine teslim edilecektir. Bu seminerin amacı, ülke içinde siyasal bilinci ve siyasal sorunlara duyarlılığı artırmak, parti için nitelikli kadroların yetişmesini sağlamak, yerel siyasetçilerin ve siyasete ilgi duyanların konu ile ilgili donanım ve birikime sahip olmalarını temin etmek, kadınların yerel siyasetteki katılımlarını arttırarak ülke yönetiminde söz sahibi olmalarının yolunu açmaktır. Bu seminerin sonunda katılımcılar toplum önünde olma cesaretini kazanma, akıcı konuşma ve konuşma zekâsı, konuşmada etki için hitabet konuşma başlangıcı, bitirilişi ve içerik düzenlemesi, etkin dikkat çekme teknikleri ve ortam hâkimiyeti, fikrin anlaşılması ve öğretmek İçin teknikler, temel diksiyon ve ses geliştirme becerileri kazanacaklardır.  AK Parti İlçe Teşkilatı’nın düzenlemiş olduğu bu seminer tüm topluma açıktır. 27.04.2012 saat:17:00’ye kadar parti binamızdaki Siyaset Akademisi koordinatörlüğüne başvurabilirler. Bilindiği üzere AK Parti Türkiye’de sadece siyaset yapmayıp, siyasetin okulunu da açan bir kurumdur. Çünkü Cumhuriyet tarihi boyunca hiçbir siyasi parti üç defa genel seçimlere katılıp ta üst üste oylarını katlayarak seçimi zafere dönüştürmemiştir. Hatta ülke sınırlarını açıp diğer ülkelerin siyasi partileri bile partimizden seminer almak için başvuru yapmışlardır. Daha önce açılmış olduğumuz Siyaset Akademilerinin faydalarını gördüğümüz için tekrardan başvuru yapıp şehrimizde açmayı sağladık” diye konuştu

Önceki İçerikİskenderun Yalıkent Tatil Sitesi Fotoğrafları
Sonraki İçerikEğitimle bütünleştim
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.