Melekler görev başında!

Doğum yapacak ekonomik durumu iyi olmayan kadınlara yardım eli uzatıldı

Melekler görev başında!

2012 yılında İskenderun Kaymakamlığı’nın öncülüğünde başlatılarak, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile İlçe Sağlık Grup Başkanlığı’nın işbirliği ile yürütülmekte olan “Sevgi Eli Bebek Sepeti” projesine yönelik yapılan çalışmalar hızla devam ediyor.
Melekler görev başında!
Proje kapsamında hazırlanan ve içerisinde zıbın takımı, ikili takım, biberon, emzik, taşıma çantası, alt açma bezi, ateş ölçer, battaniye v.b. malzemeler bulunan bebek seti çantalarının kadın vatandaşlarımıza dağıtılmasına başlandı.
İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su’nun eşi Zeliha Su, MÜSİAD Hatay Şube Başkanı ve Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Tosyalı’nın eşi Arife Tosyalı, Yasemin Baysal ve Sağlık Grup Başkanlığı tarafından görevlendirilen iki hemşire ile birlikte kentin çeşitli mahallelerinde ikamet eden, doğum yapmış veya doğum yapmasına az bir süre kalmış ekonomik durumu iyi olmayan kadınlar evlerinde ziyaret edildi.
Ziyaret esnasında kadınlara yakın ilgi göstererek ihtiyaç ve sorunlarını paylaşan Zeliha Su, onlara bebek seti çantası hediye etti.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.