HAGİAD Yönetim Kurulu’ndan HASİAD Yönetimine Ziyaret

HAGİAD Yönetim Kurulu’ndan HASİAD Yönetimine ZiyaretKısa adı HAGİAD olan Hatay Genç İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, kısa adı HASİAD olan Hatay Sanayici ve İşadamları Derneği’nin yeni göreve başlayan Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret ettiler.
HAGİAD Yönetim Kurulu’ndan HASİAD Yönetimine Ziyaret
HAGİAD Yönetimi, kısa bir süre önce yapılan seçim sonrasında göreve başlayan HASİAD Başkanı Gül ve yeni yönetim kurulu üyelerine nezaket ziyaretinde bulunarak, “Hayırlı olsun” dileğinde bulundular ve başarılar dilediler. Kurtuluş Caddesinde bulunan HASİAD hizmet binasında gerçekleşen ziyarette, HAGİAD Başkanı Aykut Özbuğday, Başkan Yardımcısı Aydın Toksöz, Başkan Yardımcısı Mete Eergönül, Basın Sözcüsü Volkan Ekmekçi, Sosyal Aktiviteler Koordinatörü Zekiye Çankaya ve İç Faaliyetler Koordinatörü Yusuf Kavak hazır bulundular.
HASİAD Başkanı Gülay Gül, Başkan vekili Halit Yağcıoğlu, yönetim kurulu üyeleri Ayhan Özat, Murat Kavak ve Nasır Mirioğlu, konuklarını sıcak bir ilgi ile karşıladılar. HAGİAD Başkanı Aykut Özbuğday yaptığı açıklamada, HASİAD ile dayanışma içinde olmayı ve her zaman aynı amaç doğrultusunda çalışmayı temenni ettiklerini dile getirerek, “Hatay’ın en büyük sıkıntısı, kendi yağında kavruluyor olmasıdır. Hatay’ın bunu aşması gerekmektedir. Bu sıkıntıyı aşabilmesi için, Uluslar arası ticaretin bölgemize el atması gerekir… İskenderun bu durumu çoktan aştı. Yeni Teşvik yasasıyla ilgili çalışmalar var. Hatay’ın bulunduğu konum, mağduriyet ve ihtiyacı olduğu için bu konu da bastırmak lazım. Aynı zaman da AB Projeleri, Eğitim Projeleri ve Kırsal kalkınma Projeleri Ekonomik ve hizmet olarak araç haline geldi. Bu sevindirici ve demokratikleşme konusunda çok olumlu bir unsurdur” dedi.
HASİAD Başkanı Gülay Gül yaptığı konuşmada, Hatay’ın yıldızının parladığı bir dönem yaşadığınıa dikkat çekerek, “Hatay’ın çok ciddi sorunları var. Bu sorunlar karşısında ciddi çabalar içine girmek durumundayız. Şehrimizde daha güvenilir bir ortamın yaratılması için Ortadoğu krizinin bir an önce çözülmesi gerekmektedir… Hatay’ın alt yapı açısından kalkınması için yeni imkanlar ve yabancı yatırımlar sağlamak amacıyla mücadele vermemiz gerekmektedir. Özellikle bölgenin kalkınması açısından oluşturulan ve finanse edilen bütün projelerin uygulanması Hatay için çok önemlidir” dedi.
HAGİAD ve HASİAD yönetim kurulu üyelerinin bir araya geldiği nezaket ziyareti sıcak bir sohbet havasında geçti. Ziyaret sırasında yapılan görüşmelerde, genel anlamda Hatay’ın mevcut sorunları ve çözüm yolları üzerinde duruldu. HAGİAD ve HASİAD yönetim kurulu üyeleri daha sonra birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.