CHP’de Uyar dönemi başladı

Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen CHP İskenderun ilçe kongresinin ardından devir teslim töreni gerçekleşti. Delegelerin güvenoyunu alan Süleyman Uyar, yeni görevini Jorj Basus’tan devraldı. CHP İskenderun ilçe teşkilat binasında gerçekleştirilen devir teslim törenine partililer ve katıldı. Törende ilk olarak söz alan CHP İskenderun İlçe eski Başkanı Jorj Basus partilerinin birlik ve bütünlüğünü sağlayacak bir yönetim oluşturma çabalarında tüm partililerin katkılarının olduğunu belirtti. Kongrede bu konuda mücadele edenlere teşekkür eden Basus, “Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’nin geleceğini belirlemede göstermiş olduğunuz hassasiyetten dolayı hepinize teşekkür ediyorum” diye konuştu.
CHP’de Uyar dönemi başladı
Daha sonra söz alan CHP’nin yeni İlçe Başkanı Süleyman Uyar ise, delegelere 14 Nisan’da kongrede vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür etti. Uyar, “Kongrede yaptığım konuşmada verdiğim sözleri gerçekleştirmek için bundan böyle hem sizin katkılarınızı, hem de yapıcı öneri ve eleştirilerinizi bekliyorum” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından Jorj Basus görevi Süleyman Uyar’a teslim etti.

Önceki İçerik23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı
Sonraki İçerikTurizm Derneği’nin yeri nerede?
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.