Barış Adası göz kamaştıracak

Son yıllarda İskenderun Güvercini’nin tanıtımını yapmak için yoğun bir çalışma içerisinde olan İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası yeni bir proje hazırlayarak İskenderun Güvercini’nin olduğu ve kentin bir bölgesine yapılması planlanan ‘Barış Adası’nın tanıtımını yaptı. İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda Mimar Neslihan Koçokurlar tarafından Barış Adası’nın tanıtımını gerçekleştirdi.
Barış Adası göz kamaştıracak
Sinevizyon destekli olarak yapılan tanıtım toplantısına Ticaret ve Sanayi Odası Başkanvekili Bülent Seküçoğlu, yönetim kurulu üyeleri, İskenderun Mimarlar Odası Başkanı Koray Tanın ve basın mensupları katıldı.
Tanıtım toplantısında ilk olarak söz alan İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri İbrahim Kocadölü, kentimizin ismini taşıyan İskenderun Güvercini ile ilgili olarak ciddi çalışmalar içerisinde olduklarını belirterek, “Yıllardır çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnşallah bu projede İskenderun Belediyesi ve halkı tarafından beğeni görür” dedi.
Daha sonra ise İskenderun Barış Adası’nın mimarı Neslihan Koçokurlar sinevizyon destekli olarak hazırlamış olduğu projenin tanıtımını yaptı. Hazırlanan projede birçok ihtiyaç düşünülmüş. İskenderun’da hiçbir meydanın bulunmaması ve eğer kabul görürse yapılacak olan Barış Adası oldukça büyük ilgi göreceğe benziyor.

Önceki İçerikHastalarımızın yüzünü ‘GÜL’ dürdüler
Sonraki İçerikTurizm kitapları okuyucularını bekliyor
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.