Vayısoğlu’na teşekkür plaketi

Vayısoğlu’na teşekkür plaketiİskenderun Namık Kemal İlköğretim Okulu 2/B sınıfının tefrişatını yaptıran İskenderun Ticaret Borsası Genel Sekreteri Engin Vayısoğlu’na okul yönetimi ve Okul Aile Birliği tarafından teşekkür plaketi verildi. Bu güne kadar birçok okula katkı sağlayan ve tüm ihtiyaçlarını karşılayan İskenderun Ticaret Borsası Genel Sekreteri Vayisoğlu, Namık Kemal İlköğretim Okulu eskimiş olan 2/B sınıfını tamamen kolej sınıfı yaparak hizmete açtı.
Eski sandalye ve masaların hepsinin yerini şu anda en lüks olarak ve özel okullarda kullanılan malzemelerin alması öğrencilerin ve öğretmenin heyecanını iki katına çıkarttı.
Vayısoğlu’na bu anlamlı katkılarından dolayı Namık Kemal İlköğretim Okulu idaresi ile Okul Aile Birliği tarafından teşekkür plaketi takdim edildi. Okul bahçesinde öğrencilerin katıldığı törende konuşan Namık Kemal İlköğretim Okulu Müdürü Hasan Kır, “Okulumuza yapmış oldukları yardımlardan dolayı Ticaret Borsası Genel Sekreteri Engin Vayısoğlu’na teşekkür ediyoruz. Bizleri her zaman sahipleniyor. Yapmış olduğu sınıf tam anlamıyla muhteşem. Perdesinden tutunda boyasına kadar her şeyini kendisi karşıladı. bu nedenden dolayı kendilerini kutluyorum” dedi. İskenderun Ticaret Borsası Genel Sekreteri Engin Vayısoğlu ise öğrencilere seslenerek; “Geleceğimiz sizlersiniz. Öğrencilerimize ne yapılırsa yapılsın hiçbir zaman boşa gitmez. Dün bizlerde sizler gibi buralardaydık. Ama şimdi sizlere hizmet ediyoruz. Yarın sizlerde bizlere hizmet edeceksiniz” ifadelerini kullandı.
Yapılan konuşmaların arından Okul bahçesinde plaketini alan Vayısoğlu, daha sonra tadilatı yapılan sınıfın açılış kurdelesini kesti ve sıralara oturarak öğrencilerle sohbet etti.

Önceki İçerikBaşarılı polisler ödüllendirildi
Sonraki İçerikBrost Tavuk Döner istihdama katkı sağlayacak
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.