Yanlış anlaşıldı!

BASK, İl Sağlık Müdürü Kiremetçi’ye destek çıktı

‘Yanlış anlaşıldı!’

Yanlış anlaşıldı!BASK Hatay İl Başkanı Metin Yılmaz’dan Sağlık İl Müdürü Dr.Mustafa Kiremitçi’ye destek açıklaması geldi. Yılmaz yaptığı açıklamada, “geçtiğimiz günlerde bir yerel gazete de İl Sağlık Müdürü Sn.Kiremitci ile ilgili çıkan bir haberin gerçekleri yansıtmadığını, Kiremitci’nin aylık olarak yapmış olduğu il sağlık yöneticileri değerlendirme toplantısında bizatihi kendisinin de gözlemci olarak davetli olduğunu ve orada bulunduğunu ilgili gazetenin haber küpüründeki o ifadeleri il müdürü Mustafa Kiremitci’nin kullanmadığını olayın aslında bir saptırma ve yanlış anlaşılmadan kaynaklandığını” ifade etti.
BASK Başkanı Yılmaz konuşmasının devamında “O toplantıda Sayın Kiremitci’ye atfedilen ifadelerin doğrusunun şu olduğunu; “il Sağlık Müdürü Kiremitci konuşmasında geçmişte orta doğu ülkelerindeki büyük bazı hastaneleri gezdiklerini, orada ki hastanelerde bile görmediği hijyenik olmayan bazı görüntüleri, bazı ilçe devlet hastanelerimizde görmek beni ziyadesi ile üzmüştür. Bizler sağlık alanında Arap ülkelerine örnek olmamız gerekirken, bu düzensizliğe karşı sizleri uyarıyorum demiştir. Ancak bu ifadeler ne hikmetse ilgili gazetemize çok değişik ve yanlı bir şekilde aksettirilmiştir. İl sağlık müdürü Dr. Kiremitçi asla ve asla o tür çirkin ifadeleri kullanmamıştır” dedi.

Önceki İçerikAlparslan Türkeş anısına mevlit okutuldu
Sonraki İçerikBeş yıldızlı otelin temeline ilk harç döküldü
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.