TEB’den İskenderun esnafına yeşil ışık

Türkiye Ekonomi Bankası
Türkiye Ekonomi Bankası

İskenderun esnaf odalarına kredi kolaylığı geliyor. Türk Ekonomi Bankası İskenderun şubesi, Esnaf ve Sanatkârlar Odası’na kayıtlı üyelere geri ödemesi üç ay sonra başlayan kredi imkânı sunuyor. Kredi anlaşmasının imzalanması için İskenderun Esnaf odaları ile bir araya gelen Türkiye Ekonomi Bankası İskenderun Şube Müdürü Bektaş Kılcı, İşletme Müşteri İlişkileri Sorumlusu Mehmet Ali Karpuz ile Esnaf Odaları Birliği Başkanı Uğur Fırat ve oda başkanları katıldı.
Burada oda başkanlarına kısa bir bilgi aktaran Esnaf Odaları Birliği Başkanı Uğur Fırat, “Biz esnaflara verilecek olan kredinin tüm ayrıntıları açıklanacak. Durumu iyi olmayan ve nakit sorunu yaşayan tüm esnaflarımıza bu kredi kolaylığı sağlanacaktır. Esnaflarımız kendi mesleklerine göre kredi çekebilecek. Altından tutun, döviz ve TL’ye kadar kredi çekme imkânı sunulacak” diye konuştu.
Daha sonra konuşan İskenderun TEB Şube Müdürü Bektaş Kılcı ise banka olarak İskenderun esnafına nefes aldırmak için nakit ihtiyaçlarını karşılamak istediklerini vurguladı. Kılcı, “Eğer onların uygun gördüğü kredi imkânlarını bizler kendilerine hemen sağlayacağız. Günümüzde esnaflarımızın nakit sıkıntısı yaşadığını biliyoruz. Bizlerde esnaflarımıza yardımcı olmayı istedik. Bu nedenle böyle bir çalışma başlattık” dedi.
Yapılan konuşmalardan sonra İskenderun Esnaf odaları ile banka arasında protokol imzalandı.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.