Motosiklet kullanıyorsan, bu haberi oku!

Motosiklet kullanıyorsan, bu haberi oku!İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden edinilen bilgiye göre ilçede trafik kazalarının yüzde 70’ini motosiklet sürücüleri yapıyor. İlçede motosiklet kullanımının her geçen gün arttığını belirten emniyet yetkilileri, trafikteki motosiklet sayısının 2012 Mart ayı itibariyle 33 bini bulduğunu açıkladı.
İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre, 2012 Ocak ayından itibaren meydana gelen yaralamalı kazaların yüzde 70’i motosikletlerden kaynaklandı. Motosiklet sürücülerine 2012 Ocak ayından Mart ayına kadar kesilen trafik cezalarının toplamı bin 488 olarak belirtildi. Emniyetin aldığı tüm önlemlere ve kesilen para cezalarına rağmen ilçede; 143 kişi motosiklet kazası sonucu yaralandı. Motosiklet sürücülerine kesilen cezaların çeşitleri ise şöyle; kask takılmadığından dolayı 820, ehliyet bulundurmamaktan 506, alkollü kullanmaktan 7, yaralamaya sebepten 87, maddi hasarlı 68.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.