ANTAKYA’YA VE AKSİHİSAR’A AVM YAPACAĞIZ

ANTAKYA’YA VE AKSİHİSAR’A AVM YAPACAĞIZBu güne kadar gerek eğitim, gerekse sosyal alanda birçok hayırsever girişimde bulunan iş adamı Nuri Üysen, İskenderun’da eğitim ve öğretim veren Özel Atalar Koleji’ne ortak oldu. Bu ortaklığı ticari olarak hiçbir zaman düşünmediğini önemle vurgulayan Üysen, asıl amacının eğitime daha faydalı hizmetler sunabilmek olduğunu söyledi.
İskenderun’da birçok okula maddi ve manevi desteğini esirgemeyerek eğitime katkı anlamında birçok projenin altına imza atan iş adamı Nuri Üysen, Atalar Koleji’ne ortak olarak eğitime daha büyük hizmetler sunacak.
Eğitimcilikten gelen kimliğiyle yatırım yapmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Nuri Üysen, toplumların gelişmesinin temelinde eğitimin yattığını ifade etti. Eğitim olmadan bir toplumun gelişmesinin mümkün olmadığının altını çizen hayırsever iş adamı Nuri Üysen, “Bireylerin ilişkilerinin daha sağlıklı büyümesi için eğitim şarttır. Eğitimin hamurunda yoğrulan biriyim. Her ne kadar iş adamı olarak yoluma devam etsem de eğitim en büyük aşkımdır. Eski öğrencilerimi görünce çok büyük haz duyuyorum” diye konuştu. Hayatı boyunca eğitimden hiç kopmadığının altını çizen Nuri Üysen, yaklaşık 15 yıl öğretmenlik ve müdürlük yaptığı dönemlerin kendisi için çok ayrı bir yeri olduğunu ifade ederek, “Bu nedenle eğitime her zaman destek oluyorum. Her zaman kaliteli eğitimden yanayım. Çünkü geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza ne kadar güzel ortamlar sağlarsak geleceğimiz de o kadar olur” ifadelerine yer verdi.
Atalar Koleji’ne nasıl ortak olduğunu da anlatan hayırsever iş adamı Nuri Üysen, kendisine bu konuda teklif geldiğini belirterek, “Takip ettiğim kadar Atalar Koleji’nin önemli başarıları var. İşin içinde eğitim de olunca hiç tereddüt etmeden kabul ettim. İşin içine girerek İskenderun’da eğitimde büyük bir farlılık yaratacağımıza inanıyorum. Kültür ve sosyal yönü kuvvetli olan toplumlarda eğitimde gelişir. Bakın; İskenderun’a bir AVM kurduk, kentimizin çehresi değişti. İnsanlarımızın daha sosyal oldular. Birbirleriyle daha da kaynaşma içine girdiler. AVM’de illaki alışveriş yapmak şart değil! Oturup sohbet etmek, gezmek dolaşmak ta insanlara yenilik getirir. Bunların yanında çocuklarımız daha farklı alanlara giriyorlar. Eğleniyorlar, streslerini atabiliyorlar. Bireyler arasındaki ilişkiler gelişiyor. Bu da toplumların gelişmesi için son derece önemlidir” ifadelerine yer verdi.

ANTAKYA’YA VE AKSİHİSAR’A AVM YAPACAĞIZ
Kendi iş alanlarıyla ilgili de açıklamalarda buluna iş adamı Nuri Üysen, ülkemize ve özellikle bölgemize katkılarının tüm hızıyla sürdüğünü ifade etti. Antakya’da Avusturyalılara ait Antigonia adı verilen bir AVM’yi Rensa ve Üysen İnşaat olarak birlikte kuracaklarını müjdeleyen Nuri Üysen, 60 Milyon TL’ye mal olacak bu projenin inşaatına hemen başlayacaklarını söyledi. Bu ortaklıkla Antakya ile birlikte Akhisar’a da AVM kuracaklarını kaydeden iş adamı Nuri Üysen, bu projelerin ülkemize ve bölgemize büyük katkıları olacağının altını çizdi. Üysen konuşmasının sonunda özellikle yaptığı hayır işlerinin kesinlikle siyaset için olmadığını önemle vurguladı.

Önceki İçerikIrak’a dev sevkiyat
Sonraki İçerikÜç yanlış, bir doğruyu götürdü!
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.