‘Her zaman yanınızdayız’

‘Her zaman yanınızdayız’Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Seçim ve Hukuk İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Atila Emek, Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’i makamında ziyaret etti.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Atila Emek’e, ziyaretinde Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu, Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun İlçe Başkanı Jorj Basus ve yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.
Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’e, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun selamını ileten Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Atila Emek, “Sizi her zaman ziyaret edeceğiz. Sizleri görmekten dolayı çok mutluyuz. Sizi de Ankara’ya her zaman bekliyoruz. Çalışmalarınızda başarılar dileriz. Her zaman yanınızdayız” dedi. Halkla bütünleşmenin önemine vurgu yapan CHP Genel Başkan Yardımcısı Atila Emek, “Partililerimizi ve bütün halkımızı kucaklamak bizim felsefemiz bu” diye konuştu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Halkçı belediye anlayışıyla halkımızın yararına yönelik çalışmalar yapıyoruz. Kentimizi daha çağdaş, modern bir şehir haline getirmeyi amaçlıyoruz. Öncelikle bu bilinçle altyapı çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi. Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Atila Emek’e, günün anısına anı tabağı verdi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.