Kalkınmamız için eğitime önem vermeliyiz

Kalkınmamız için eğitime önem vermeliyizAK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, ülkemizin kalkınmasının tek yolunun eğitimde geçtiğini söyledi.
AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, beraberinde AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Uğur Feriz ve parti yönetim kurulu üyeleri ile birlikte inşaatı devam eden Barbaros Lisesi’nde incelemelerde bulundu. Milletvekili Karasayar ve ilçe teşkilat yöneticilerine İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Muharrem Keleşoğlu inşaatın gidişatıyla ilgili bilgiler aktardı.
Ödeneğin hazır olduğu Barbaros Lisesi’nin devam eden inşaatını incelemek ve eksiklikleri yerinde görmek için incelemelerde bulunduklarını kaydeden AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, eğitimin öncelikli hedeflerinden biri olduğunu önemle vurguladı. Türkiye’nin ileride daha güçlü ve ekonomik düzeyi yüksek bir ülke olması için eğitime önem verilmesi gerektiğinin altını çizen Milletvekili Karasayar, “Hepimiz ülkemizin geleceği için çalışıyoruz. İleride bu ülkeyi bırakacağımız gençlere sahip çıkmamız gerekir. Bu fikir ve doğrultuda gençlerimize kaliteli eğitim sunabilmek için hepimizin eğitime gerekin katkıyı sunmamız gerekir. İskenderun’da da eğitim düzeyimiz her geçen gün daha da artıyor. Her zaman söylediğimiz gibi İskenderun bütün hizmetlerin en güzeline layıktır. Biz hükümet olarak eğitim için elimizden gelen her türlü çaba ve gayreti sergiliyoruz. Görünümü kötü olan Barbaros Lisemizi de daha modern ve çağdaş bir eğitim yuvası haline getirmek için yıkım kararı aldık ve şu anda okulumuzun inşaatı devam ediyor. İnşallah yeni eğitim ve öğretim döneminde okulumuzu hizmete açacağız. Ben emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Önceki İçerikKalpleri eğitim için atıyor
Sonraki İçerik18 MART ÇANAKKALE DENİZ ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.