Mutluluğa yelken açtılar

Mutluluğa yelken açtılarAlp Ateş Gübre ortaklarından Şükrü Alpaydın’ın yeğeni, Mehmet Şerif Alpaydın’ın oğlu Mehmet Ali Alpaydın yaşamını, Selin – Mustafa Ünvanlı ailesinin güzel kızları Esra ile birleştirdi.
Toyota Plaza Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen düğün törenine MÜSİAD Hatay Şube Başkanı Fatih Tosyalı, eşi Arife Tosyalı, Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Tosyalı, eşi Gülay Tosyalı, Tosyalı ailesinin değerli büyüğü Hacı Pervin Tosyalı, İskenderun Organize Sanayi Bölgesi Başkanı ve Alp Ateş Gübre ortaklarından Ağur Ateş, genç çiftlerin aileleri, sevenleri, dost ve akrabalarının yanı sıra seçkin davetli topluluğu katıldı.
Görkemli bir şekilde gerçekleştirilen düğünde Mehmet Ali ile Esra çiftinin nikâh şahitliğini Uğur Ateş ile Hüseyin Alpaydın yaptı. Genç çiftlerin oldukça mutlu olduğu gözlenen düğün merasiminde aile büyükleri de davetlilerle tek tek ilgilenerek örnek bir misafirperverlik sergilediler. Gecenin ilerleyen saatlerinde Mehmet Ali – Esra çifti canlı müzik eşliğinde bol bol oynarken, düğün merasimine katılan davetlilerde genç çiftlere yalnız bırakmayarak hayatlarının bu en anlamlı ve özel günlerine ortak oldular.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.