Gazi İlköğretim Okulu başarısını Kaymakam Su ile paylaştı

Gazi İlköğretim Okulu başarısını Kaymakam Su ile paylaştıHatay’da yapılan Hentbol İl Şampiyonası’nda kentimizi temsil ederek şampiyon olan Gazi İlköğretim Okulu Yıldız Kız-Erkek takımı almış oldukları kupayı İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su ile paylaştı.
İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, Gazi İlköğretim Okul Müdürü Ali Koç öncülüğünde öğrencileri makamında ağırladı. Ziyarette kısa bir konuşma yapan Okul Müdürü Ali Koç, “Gazi İlköğretim Okulu olarak almış olduğumuz başarıyı sizlerle paylaşmak istedik. Eğitime vermiş olduğunuz destekler asla ve asla göz ardı edilemez. Bizlere vermiş olduğunuz desteklerden ötürü de ayrıca teşekkür ediyoruz. Sizlerin destekleri ile burada da belirtmek isterim ki; beyaz bayrak alabilmek için okul olarak başvuruda bulunduk ve umarım sizlere yapacağımız bir sonraki ziyaretimiz ise alacağımız beyaz bayrak ile olacaktır” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Kaymakamı Ali ihsan Su ise, geleceğimiz olan gençlere her zaman yatırım yapmak gerektiğini belirterek, “Bir söz vardır bugünün küçükleri yarının büyükleri diye. Bu söz çok doğru bir sözdür. Biz geleceğimiz olan çocuklarımıza yatırım yapacağız ki; ileri de bu koltukları onlara devir ederken gözümüz arkada kalmasın. Görüyorum ki, çocuklarımız çok azimli ve her zaman çalışmanın önemini bilerek hareket ediyor. Bu sebeple kendilerini almış olduğu bu kupalardan ötürü tebrik ediyorum bu yıl İskenderun’a ciddi kupa kazandırdık bunların devamının gelmesini istiyoruz” diye konuştu.

Önceki İçerikEski kaleci Tan, hayatını kaybetti
Sonraki İçerikİskenderun ‘Toz’ duman
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.