Desteğin karşılığını kupayla verdiler

Desteğin karşılığını kupayla verdilerİskenderun’da eğitime katkı veren İskenderun Ticaret Borsası Genel Sekreteri Engin Vayısoğlu, bu geleneğini sürdürmeye devam ediyor.
Vayısoğlu, Antakya’da gerçekleştirilen hentbol turnuvasında şampiyonluğu göğüsleyen İskenderun Gazi İlköğretim Okulu öğrencilerini tebrik etti. Hatay hentbol il şampiyonu olan Gazi İlköğretim Okulu öğrencileri, müdür Ali Koç ve idareciler ile birlikte bu başarılarını Ticaret Borsası Genel Sekreteri Engin Vayısoğlu ile paylaştılar.

BİR FORMAMIZ BİLE YOKTU!
Örgencileri karşısında gören Engin Vayısoğlu’nun oldukça mutlu olduğu gözlenirken, öğrencileri bu başarılarından dolayı tek tek kutladı. Ziyarette konuşan Gazi İlköğretim Okul Müdürü Ali Koç, “Siz değerli işadamlarımızın bizlere vermiş olduğu maddi desteklerden ötürü çok teşekkür ediyoruz. Şampiyon olan takımımızın forması bile yoktu. Ancak size söylediğimizde hiç düşünmeden hemen kabul ettiniz. Bizler öncelikle Kaymakamımız, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz sonra da sizlerin desteği ile kupaları kentimize taşımaya, kendimize bir gurur ve bir borç bildik. Gazi İlköğretim Okulu olarak üç kupa sahibi olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hatay birincisi Yıldız Kız ve Erkek takımımız almış oldukları kupaları sizlerle paylaşmanın gururunu yaşıyorlar” dedi.

ÇOCUKLAR GELECEĞİMİZDİR
İskenderun Ticaret Ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Engin Vayisoğlu ise, öğrencilere yapılan yardımların hiçbir zaman boşa çıkmayacağını belirterek, “Bu çocuklar bizim çocuklarımız. Ellerinden gelen her şeyi yapmışlar. Bu kadar kısıtlı imkânlar neticesinde öğretmenlerin gayreti ve bir disiplin çalışması içerisinde Hatay birinciliğini elde etmişledir. Ben kendilerini almış oldukları başarıdan ötürü tebrik ediyorum. Biz her zaman Ticaret Borsası olarak elimizdeki imkânları çocuklarımıza doğru yöneltmişizdir. Onların geleceklerini teminat altına almak için elimizden gelen tüm yardımları yapmaya çalışmışızdır. Çünkü çocuklarımız bizlerin geleceğidir. Çocukları motive etmek onların okul ve çalışma hayatını bir şekilde etkileyecektir. Bu sebeple biz de onlara yatırım yaparak bir nevi motive olmalarını sağlıyoruz. Ben şahsım ve borsam adına çocukların başarısında emeği geçen tüm öğretmenlere ve başarının sahibi öğrencileri tebrik ediyorum” diye konuştu.

Önceki İçerik“Gerginlik kimseye fayda sağlamaz”
Sonraki İçerikEski kaleci Tan, hayatını kaybetti
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.