Vali Lekesiz, esnafa da kucak açtı

Vali Lekesiz, esnafa da kucak açtıHatay Valisi Celalettin Lekesiz, Arsuz’daki İl Özel İdare Kampı’nda kalan Vanlı depremzedeleri ziyaretinin ardından geldiği İskenderun’da esnaf turuna çıktı.
Ulu cami caddesi üzerinde bulunan esnafları ziyaret eden Hatay Valisi Celalettin Lekesiz ve İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, esnafları tek tek dolaşarak hem hayırlı işler diledi, hem de sorun ve sıkıntıları dinledi. Bu tür ziyaretlere pekte alışık olmayan esnaflar ise, karşılarında Hatay Valisi Lekesiz, Kaymakam Ali İhsan Su’yu görünce şaşkına döndüler.
İskenderun’da yapılan toplantılarda zaman zaman esnafı da ziyaret ederek hal hatır soran sorunları dinleyen Vali Lekesiz, yine geleneği bozmayarak esnafın yanında olduğunu bir kez daha gösterdi.
Gezdiği esnafların isteklerinin olup olmadığını soran Vali Lekesiz’e teşekkür eden esnaflar “Sizler zaten bölgemizin kalkınması için canla başla çalışıyorsunuz. Ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarınızda üstün başarılar diliyoruz” şeklinde bir yaklaşımda bulundular.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.