MOBESE Nisan’da tamam!

MOBESE Nisan’da tamam!AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İskenderun’a kurulacak olan MOBESE Merkezi’nde incelemelerde bulundu. Çalışmaları hızlı bir şekilde süren MOBESE Merkezi’nin Nisan ayında tamamlanarak hizmete gireceği öğrenildi.
Suç ve suça teşvik oranının maximum seviyede azaltılmasına olanak sağlayacak olan İskenderun MOBESE Merkezi’nin yapım çalışmaları yoğun hızla devam ediyor.
Sakarya Mahallesi’nde konuşlanan merkezin çalışmalarını AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, beraberinde AK Parti İlçe Başkanı Musa Kurşun, belediye meclis üyeleri ve partililer ile birlikte inceledi. Milletvekili Karasayar’a çalışmalar ve MOBESE’nin teknik detayları hakkında İskenderun İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Murat Ardıç, bilgiler verdi.
AK Parti hükümeti olarak İskenderun’a hizmet anlamındaki kazanımların artarak devam edeceğini belirterek bunların en önemlilerinden bir tanesinin de MOBESE Merkezi olduğunu ifade etti. Gençleri suça teşvik etmemek için MOBESE Merkezi’nin büyük rol oynadığını ifade eden Milletvekili Karasayar, “ Ödenek sorunumuz yok. En kısa sürede burayı bitireceğiz. Amacımız suç oranının olmadığı, vatandaşlarımızın rahat ve huzurlu bir şekilde yaşamlarını idame ettirebileceği bir yaşam alanı yaratmaktır. Emniyet teşkilatımız da bu konuda kararlı bir tutum içerisinde çalışmalarını sürdürüyorlar. İnşallah çok yakın bir zamanda MOBESE Merkezi tamamlanmış olup hep birlikte hizmete açacağız. Ben emeği geçen herkese teşekkür ediyor, emniyet teşkilatına da çalışmalarında başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.
MOBESE Merkezi’nin teknik detayları hakkında bilgiler aktaran İskenderun İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Murat Ardıç ise, bu sistem ile İskenderun’a suç oranının büyük ölçüde azalacağına dikkati çekti. MOBESE görüntülerinin HD kalitesinde olacağının altını çizen müdür yardımcısı Ardıç, kentimize kazandırılacak olan MOBESE’nin birçok ildeki MOBESE sisteminden daha büyük olduğunu sözlerine ekledi.

Önceki İçerik‘Moloz’ gibi olduk
Sonraki İçerikÖldüren ihmal!
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.