Civelek’e özel karar ile Fenerbahçe kongre üyeliği

Civelek’e özel karar ile Fenerbahçe kongre üyeliğiLimak Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, İskenderun’a gelerek bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Liman’ı gezen ve daha sonra ise İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek’i makamında ziyaret etmek için belediyeye gelen Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Fenerbahçe Spor Kulübü 2. Başkanı Nihat Özdemir’i kapıda karşılayan Başkan Civelek daha makam odasına geçtiler.
Ziyarette Özdemir, Fenerbahçe delegesi olmak için müracaat eden İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek’e yönetim kurulu kararı ile özel olarak alınan kontenjan kongre üyeliği kartını ve sicil numarasının yazıldığı rozeti Civelek’in göğsüne taktı.
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım tarafından gönderilen mektubu da alan Belediye Başkanı Civelek, herkesin huzurunda mektubu okudu. Rozet takma merasiminden sonra oldukça mutlu olduğunu dile getiren Belediye Başkanı Yusuf Civelek, “Zaten Fenerbahçeliydim. Şu anda bu camiada böyle bir yere beni layık gördükleri için başta Aziz Yıldırım olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum” dedi.

Önceki İçerikSorun yasada değil, kafalarda!
Sonraki İçerik“Zamanınızı iyi değerlendirin”
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.