“Her başarılı erkeğin arkasında bir kadın var”

“Her başarılı erkeğin arkasında bir kadın var”İskenderun Kaymakam Ali İhsan Su’nun eşi Zeliha Su, ‘Dünya Kadınlar Günü’ dolayısıyla depremzede kadınları ziyaret etti, gül dağıttı..
“8 Mart Dünya Kadınlar Günü” münasebetiyle Kaymakam Ali İhsan Su’nun eşi Zeliha Su, Türk Kızılayı İskenderun Şubesi Hizmet Merkezi binasında kalmakta olan depremzede kadınları ziyaret etti. Kentimizdeki hayırsever işadamlarının eşlerinin ve Türk Kızılayı İskenderun Şubesi Kadın Kolları’nın da gönüllü olarak hizmette bulunan hanımların eşlik ettiği ziyaret esnasında günün anlam ve önemine yönelik konuşma yapan Zeliha Su; “Kadınların hayatın her alanında şefkatin, sevginin, fedakârlığın ve duyarlılığın timsali olduğunu ve her başarılı erkeğin arkasında bir kadın olduğunu” dile getirdi.
Yapılan konuşmanın ardından depremzede kadınlarla birlikte pasta keserek tüm kadınların “Dünya Kadınlar Günü”nü kutlayan Zeliha Su, Kızılay hizmet binasında bulunan tüm kadınlara gül dağıttı. Ayrıca depremzede ailelerin çocuklarıyla da yakından ilgilenen Zeliha Su, okul öncesi çağda bulunan çocuklara boyama seti, ilköğretim çağında bulunan çocuklara kitap hediye etti.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.