Hatay Basınına Yavuz’dan SKY Türk’te Büyük Övgü!

Hatay Basınına Yavuz’dan  SKY Türk’te Büyük Övgü!TÜRKSAM Başkan Yardımcısı Doç.Dr. Celalettin Yavuz, davet edildiği SKY Türk televizyon kanalının Ankara stüdyosunda, İran ve Suriye’deki gelişmeleri değerlendirdi. Suriye ile ilgili gelişmelere değinirken Hatay yerel basınını da tüm Türkiye’ye şu özet ifadelerle açıkladı:
“Hatay’da Suriye konusunu adeta didik didik ederek, müthiş bir gazetecilik örneğiyle izleyen bir yerel basın var. Geçen hafta sonu bir siyasi partinin ilçe kongreleri sebebiyle memleketim olan Hatay’da idim. Bu esnada Hatay basının bu özelliğini bir kez daha hayranlıkla gördüm. Her türlü övgüye layık ve başarılı çalışmalarından dolayı Hatay basınını sizlerin de huzurunda kutluyorum. Sizleri de bu basını izlemeye davet ediyorum!”
Daha sonra Yavuz; “Hatay basını ile ilgili bu izlenimim ve değerlendirmelerim laf ola beri gele diye söylenen sözler olmayıp, tersine yürekten inandığım bir hakikati ifade etmektedir. Bu ifadeleri Türkiye çapında izleyenlerle paylaştığım için büyük bir mutluluk duydum.
Burada bir kez da Hatay’ımızın çeşitli imkânsızlıklarla mucizeler yaratan yerel basının ve basın çalışanları en kalbi duygularımla kutluyor, başarılarının devamını diliyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum. İyi ki varsınız!” şeklinde, Hatay basını ile ilgili hissiyatını bir kez daha ifade etti.

Önceki İçerik“Herkes aklını başına toplamalıdır”
Sonraki İçerik“Kadın, himayeci bir yönetim istiyor”
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.