Engin Vayısoğlu ‘İskenderun Mikado’ya kucak açtı

Engin Vayısoğlu ‘İskenderun Mikado’ya kucak açtıİskenderun’un gururu olan “Yetenek sizsiniz Türkiye!” yarışmasının favorileri arasında yer alan İskenderun Mikado Grubu’na İskenderun Ticaret Borsası Genel Sekreteri Engin Vayısoğlu sahip çıktı.
İskenderun’un tanıtımını en iyi şekilde yapan altın çocuklar İskenderun Mikado Grubu’na kucak açan İskenderun Ticaret Borsası Genel Sekreteri Engin Vayısoğlu, grubun eşofman, spor ayakkabı ve t-short ihtiyaçlarını karşıladı.
Grup üyeleri Emir Aslan, Fatih Bayram, Soner Bekiroğlu ve Mehmet Erkan, Ticanet Borsası Genel Sekreteri Engin Vayısoğlu’ndan aldıkları destekle alış verişlerini yaptılar. Alış verişin ardından ödeme nakit olarak yapılınca grup üyelerinin mutluluğu da ikiye katlandı.
İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’nde düzenledikleri basın toplantısında eşofman ve spor ayakkabısı ihtiyaçları olduğunu ve kendilerine yeterince sahip çıkılmadığı sitemlerini ileten Mikado Grubu’nun Kurucusu Emir Aslan’ın isyanı İskenderun Ticaret Borsası’na iletilince, Genel Sekreter Engin Vayısoğlu gruba kucak açtı.
Kendilerini ziyaret eden İskenderun Mikado Grubu’nu oldukça sıcak bir şekilde karşılayıp ağırlayan ve sorunlarını dinledikten sonra başarılarından dolayı tebrik eden Genel Sekreter Engin Vayısoğlu, grubun İskenderun’un tanıtımını en iyi şekilde yaptığını ve üzerlerine düşen her türlü sorumluluğu yerine getirmeye hazır olduklarını belirterek ekledi;
Arkadaşlarımızın İskenderun Ticaret Borsası’na yapmış olduğu ziyaret beni çok duygulandırdı. Televizyonda seyretmekle, bu çocukları tanımak arasında bir fark var. Gönülleri, kalpleri pırıl pırıl tertemiz çocuklar İskenderunumuz’u temsil ediyor. Bu temsilde de ellerinden geleni yaptıkları ve başarıya koştuklarını bütün Türkiye gördü. İskenderunumuz’u çok güzel bir şekilde herkese tanıttılar. Kentin önde gelen kurumları, tanıtımda çok büyük paralar harcasalar bu kadar başarılı olamazlardı.. İskenderun Ticaret Borsası olarak da geldiler bizi ziyaret ettiler. Ben de sordum bir eksiğiniz var mı, diye. Bu çocuklar bizim çocuklarımız, bazı eksikleri olduğunu ve bir sponsora ihtiyaçları olduklarını söylediler. Ben de bir ağabeyleri olarak olur elimizden ne gelirse yapacağımı söyledim. Ben onları tanıdığıma mutlu oldum, inşallah finale kalırlar. Daha da iyi sonuçlar alacaklarına inanıyorum.”
Grup Lideri Emir Aslan, “Biz İskenderun Mikado Grubu olarak Engin ağabeyimize çok teşekkür ediyoruz, Allah ondan razı olsun. İskenderun Ticaret Borsası’na ve İskenderun halkına çok çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

İskenderun Mikado

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.