Çok onurlandım

Çok onurlandımMerhum Rauf Dentaş’ın oğlu, KKTC Lefkoşa Milletvekili Serdar Denktaş, İskenderun’da bulunduğu süre zarfında İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek’i de makamında ziyaret etti. Denktaş, ziyarette kentteki bir spor kompleksine babasının isminin verilecek olmasından dolayı Başkan Civelek’e teşekkür etti.
Serdar Denktaş İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su’nun ardından Belediye Başkanı Yusuf Civelek’e de konuk oldu.
Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette konuşan Denktaş, İskenderun’un gelişmiş ve kalkınmış bir ilçe olarak gördüğünden dolayı son derece mutluluk duyduğunu belirtti. Serdar Denktaş spor kompleksine babasının isminin verilecek olmasına da karar veren Başkan Civelek’e teşekkür ederken, çok onurlandığını ve gururlandığını söyledi.
Ziyaretten memnunluk duyduğunu ifade eden Belediye Başkanı Yusuf Civelek ise Rauf Denktaş’ın gelmiş geçmiş en büyük liderlerden biri olduğunu söyledi. Vefatından derin üzüntü duyduğunu belirten Başkan Civelek, onun adını İskenderun’da yaşatacaklarını belirtti.
Ziyaretin sonunda Denktaş Başkan Civelek’e anı tabağı, Civelek ise üzerinde İskenderun’un resminin bulunduğu anı tabağı hediye etti.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.