Cesur yürekler gözaçtırmıyor!

Cesur yürekler gözaçtırmıyor!İSKENDERUN İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ SUÇLULARA GEÇİT VERMİYOR
İskenderun’da gece-gündüz, sıcak-soğuk demeden görev yapan İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçede meydana gelen asayiş suçlarına derhal müdahale edip, zanlıları en kısa sürede adalete teslim ediyor. İşte İskenderun Emniyet Teşkilatı’nın üst üste yaptığı başarılı çalışmalardan bir kaçı..

‘UCUZ DEMİRE GEL’ DEDİLER, POLİS ENSELEDİ
Ucuz fiyata demir satma vaadiyle vatandaşı dolandıran çete çökertildi. İstanbul’da yaşayan N.Ç.isimli alıcı 100 ton demiri ucuz fiyata almak için İskenderun’dan irtibat kurduğu İ.B. A.S. ve B.Y. isimli şahıslara yaklaşık 35.000 TL para gönderdi. N.Ç. demirler kendisine gönderilmeyince şahısların dolandırıcı olduğunu anlayıp, durumu polise ihbar etti. Dolandırıcılıktan sabıkası olan İ.B. (1978) isimli çete üyesi zanlı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince İskenderun’da kıskıvrak yakalandı. Ele geçirilen para sahibine teslim edilerek mağduriyeti giderildi. Diğer B.Y. ve A.S. isimli şahıslar ise aranıyor.

UYUŞTURUCU BAĞIMLISI EVLAT, BABASINA SALDIRDI
İSKENDERUN POLİSİ YAKALADI

Birçok suçtan sabıkalı olup, uyuşturucu madde kullanan, ailesini, anne babasını sürekli darp eden İ.E.isimli şahıs, uyuşturucu almak için para istediği babası, para vermeyince babasını elinden bıçakladı. Mağdur/müşteki babası İ.E.nin polise şikayeti üzerine zanlı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince evinde yakalandı. Adliyeye sevk edilen şahıs mahkemece tutuklandı.

70 BİN LİRA DOLANDIRDILAR,
İSKENDERUN POLİSİ YAKALADI

Küçükbaş hayvan dolandırıcısı çete yakalandı. H.B. ve H.G. isimli şahıslar küçükbaş hayvan satma vaadiyle A.E.İ.isimli şahsı dolandırdılar. Şahsın 70.000 TL parasını alıp kayıplara karışan zanlılar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince titiz bir çalışma sonucu yakalanıp adalete teslim edildiler.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.