Altındağ İnşaat ‘10’ numara

Altındağ İnşaat ‘10’ numaraHatay’da Gelirler Vergisi’nde 10. olan Altındağ İnşaat’ın sahibi Mehmet Ali Altındağ, bu ülkeden bir ülkenin kalkınması ve büyümesi için vergi çok kutsal olduğunu söyledi.
Devlete olan yükümlülüklerini yerine getiren ve Gelirler Vergisi’nde Hatay’dan 10. sıraya oturan Mehmet Ali Altındağ’ı İskenderun Akdeniz Vergi Dairesi MüdürüYaşar Akşahin ziyaret ederek hem başarılı çalışmalarının devamını diledi, hem de bir plaket takdim etti.
Samimi bir ortamın oluştuğu ziyarette söz alan İskenderun Akdeniz Vergi Dairesi Başkanı Yaşar Akşahin, vergi yükümlülüklerini yerine getirdiği için işyeri Altındağ İnşaat sahibi Mehmet Ali Altındağ’a teşekkür etti. Müdür Akşahin, verginin ülkenin kalkınmasındaki tek yol olduğunu belirterek Altındağ’a hayırlı kazançlar ve çalışmalarında başarılar diledi.
Bu ziyaretin kendilerini onurlandırdığını kaydeden Altındağ İnşaat sahibi Mehmet Ali Altındağ ise yapmış olduğu açıklamada, “Bu memlekette kazanıyorsak, seve seve vergi vermek zorundayız. Çünkü bu vergilerde kulların hakkı vardır. Sorumlu her vatandaşın yapması gereken vergisini zamanında vermektir. Olması gereken de budur” diye konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından Akdeniz Vergi Dairesi Müdürü Yaşar Akşahin, Altındağ İnşaat sahibi Mehmet Ali Altındağ’a plaket takdim ederek başarılı çalışmalarının devamını diledi.

Önceki İçerikBüyükşehir’de hesaplar tutar mı?
Sonraki İçerikMalatya’ya kurulan füze kalkanını protesto ettiler
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.