2 Masa Tenisi’nin Şampiyonu Türkay Şan

2 Masa Tenisi’nin Şampiyonu Türkay Şan27 Şubat-4 Mart tarihleri arasında, bu yıl 23.sü düzenlenen Vergi Haftası etkinlikleri çerçevesinde Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı Kurum personelleri arasında düzenlenen çeşitli etkinlikler ve turnuvalarla kutlandı.
Futbol Turnuvası, Voleybol Turnuvası, Masa Tenisi Turnuvası ve Satranç turnuvalarıyla, sinema gösterimi, personel kaynaşma yemeği gibi etkinlikler dolu dolu bir vergi haftası kutlamalarına sahne oldu. Bu kapsamda İlçemizden takım halinde ve bireysel olarak katılımların olduğu spor dallarından masa tenisi turnuvasında tüm katılımcıları geride bırakarak, oynadığı maçlarını farklı skorlarla kazanan ve namağlup olarak turnuvayı birincilikle bitiren İskenderun Akdeniz Vergi Dairesi Müdürlüğü’nde Gelir Uzmanı olarak çalışan Türkay Şan oldu.
Antakya merkeze bağlı Turunçlu Beldesinde bulunan Tenis Kafe’de düzenlenen turnuvaya gerek kurumdan gerekse Masa Tenisi tutkunlarının seyretmek için akın ettiği müsabakalar zorlu maçlara sahne oldu. Hatay Vergi Dairesi Başkanı Harun Dumlu ve Grup Müdürleri Namık Orhan, Engin Aygün ve Müdür yardımcısı Ali Şerifler’in de hazır bulunduğu final karşılaşması sonunda Başkan Harun Dumlu, ilk üçe giren personellerine kupa, plaket ve madalyalarını takdim etti.

Önceki İçerikİskenderun logosu!?
Sonraki İçerik“Her başarılı erkeğin arkasında bir kadın var”
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.